Feedback

Подарунок для ведучого

12.07.2019 431

При підготовці і веденні заходів хороший ведучий намагається краще відчути особистісні особливості винуватців торжества, щоб якомога точніше вгадати їх запити. Тож не дивно, що ті, в свою чергу, крім оплати праці професіонала, намагаються додатково віддячити йому приємним презентом. В цьому випадку добре, якщо подарунок буде особистим від дарувальника:
Молодята можуть подарувати весільний сувенір з листівкою, на якій написані слова подяки від імені нареченого і нареченої. Але припустимо і нейтральний варіант презенту: пляшка хорошого алкоголю і коробка цукерок для тамади-чоловіка або квіти та солодощі для жінки. Подарунок від ювіляра може бути пов'язаний з його сферою діяльності або захопленням. Наприклад, господар автосалону може подарувати талон на знижку на обслуговування авто, господиня салону краси - сертифікат на косметичні процедури, а захоплений садівник - кошик з виноградом, вирощеним своїми руками. Корисним подарунком буде фото самого ведучого з проведеного із ними святом, оформлене в красиву рамку. Воно стане частиною професійного портфоліо ведучого. Із серії фотографій можна зробити фотоальбом, який не просто залишиться як пам'ять, але і послужить хорошу службу як реклама для майбутніх замовників. Хороший подарунок - клієнтський відгук з словами подяки на проведений захід: він може бути письмовим в книзі відгуків, на персональному сайті професіонала, а також в відео-форматі. Важливо продумати і підготувати сувеніри заздалегідь, адже знадобляться вони вже до початку заходу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт