Feedback

День кадровика в Україні

21.05.2019 4435

Кадровик забезпечує дотримання та реалізацію трудових гарантій працівників, слідкує за змінами у законодавстві та щодня застосовує у роботі знання з основ психології й основ економіки праці. Кадровик формує висококваліфікований колектив підприємства. Неофіційно День кадровика в Україні відзначають 27 квітня — у 1993 році Кабмін прийняв постанову «Про трудові книжки працівників» № 301, якою затвердив зразок бланка української трудової книжки.
Інколи кадровиків також вітають з професійним святом 12 жовтня. Цього дня у 1918 році Народний комісаріат юстиції прийняв Інструкцію «Про організацію радянської робітничо-селянської міліції». Цього ж дня були створені перші кадрові апарати органів внутрішніх справ. Тож, коли день кадровика в Україні стане офіційним професійним святом – невідомо. Імовірно, що дата прийняття Верховною Радою Трудового кодексу в майбутньому стане святом працівників кадрової служби.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День кадрового працівника 2024, в якому знаходиться 29 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт