Feedback

Що подарувати жінці?

12.04.2019 481

Представниці прекрасної статі більш емоційні, а речей, які їм можна було б подарувати, більше на полицях магазинів. Але з іншого боку, жінки можуть бути дуже примхливі, і тоді догодити їм стає вкрай непросто. Що ж робити? При виборі подарунка для дами враховувати необхідно 3 основні пункти:
Вік. Що стосується цього пункту, то враховувати вік, звичайно, треба, але сам подарунок ні в якому разі не повинен натякати на нього. Просто не варто дарувати літній дамі абонемент на відвідування скеледрому, а юній дівчині - затишні домашні тапочки. Однак, у кожного правила є виняток. Смаки і захоплення. Можна сказати, це перше, від чого потрібно відштовхуватися, підбираючи, що подарувати жінці. Навіть якщо у представниці прекрасної статі немає якихось особливих захоплень і хобі, варто подумати про те, що у неї за характер. Господарським господиням підійдуть кулінарні книги, різні набори для кухні, прикраси інтер'єру, посуд і т.д. А якщо жінка бажає багатолюдні тусовки, то має сенс підшукати якийсь ультрамодний аксесуар або незвичайну прикрасу. Тим, у кого все життя - це робота, підійдуть атрибути ділової жінки: футляр для окулярів, візитниця, чохол для планшета, стильна канцелярія та ін.
Ким вона доводиться дарувальнику. Це важливо для того, щоб презент був підібраний з тактом (таке дами цінують часто найбільше). Наприклад, романтичних подарунків жінка чекає, звичайно, від коханого, а презентів з приколами - від подруг.
Для мам, бабусь, тіточок і сестер діти цілком можуть змайструвати подарунки на день народження своїми руками, а якісь нейтральні презенти доречні від далеких родичів і колег. Оскільки пані дуже цінують оригінальність і індивідуальний підхід, то навіть куплену в магазині річ, треба постаратися подарувати якось незвично. В крайньому випадку, можна просто самостійно її упакувати і додати до неї листівку або записку, де повинні бути написані побажання (обов'язково від руки і обов'язково самостійно складені).

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт