Feedback

Подарунок мамі та бабусі

03.04.2019 365

Підібрати для мами та бабусі подарунки на день народження, якісні і в той же час стильні буває ох як непросто! Тому підшуковувати презент краще починати якомога раніше. І мама, і бабуся, швидше за все, оцінять практичні речі, але це не означає, що треба займатися пошуками кавоварок, пилососів або мультіварок, адже всі ці предмети призначені не тільки для жінки, але і для її рідних. Подарунок повинен бути індивідуальним, наприклад, фартух з вишитими на ньому ініціалами, халат або рушник.
Що подарувати бабусі на день народження, якщо вся її квартира заставлена ​​кімнатними рослинами, а на дачі вона з ранку до ночі готова колупатися в землі, тільки щоб виростити яку-небудь екзотичну квітку? Звичайно, зручні садові інструменти, насіння рідкісних рослин, красиве кашпо, а найкраще - сертифікат в магазин, де все це продається. Тим, хто хоче по-справжньому здивувати і порадувати свою маму на день народження, варто придивитися до різних сертифікатів і квитків, за якими можна буде відвідати: концерт, спектакль, тренінг, майстер-клас, SPA-салон, сеанс масажу та ін. Що подарувати бабусі на день народження від онуків, які ще занадто малі, щоб самостійно заробляти гроші і робити покупки в магазині? Щось зроблене своїми руками: оригінально оформлену рамку для фото, розфарбовану обробну дошку і т.п. Навіть самі звичайні речі можуть стати оригінальними подарунками на день народження, якщо зробити їх самостійно або красиво їх упакувати. До речі, найкраще всі презенти упакувати в одному стилі, але до кожного прикріпити маленьку обов'язково самостійно виготовлену листівку з індивідуальними побажаннями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті