Feedback

Подарунок для подруги та сестри

03.04.2019 378

Виборі подарунка сестрі чи подрузі не викличе труднощів, адже і подружка, і сестричка, швидше за все, належать до того ж покоління, що і дарувальник, а отже, смаки, захоплення і пристрасті у них будуть схожі. Отже, що подарувати подрузі на день народження?
Косметику (треба точно знати, якою вона користується);
прикраса;
модний аксесуар;
домашню футболку з її коханим мультяшним або кіношним персонажем;
магнітну або коркову дошку для записочок;
парний брелок або кулон (одна частина залишиться у дарувальника, а друга буде у подружки - це символізує їх міцний зв'язок) і ін. Подруга напевно оцінить, якщо зробити для неї подарунок на день народження своїми руками. Як правило, такими речами люблять обмінюватися дівчатка-підлітки. Вони плетуть один для одного браслети з ниток, шкіри і гумок, роблять кулони і сережки з полімерної глини і навіть в'яжуть якісь прості речі типу шарфика. Можливо, підібрати подарунок для сестрички буде трохи складніше, адже зовсім не обов'язково, що у дарувальника і його сестри будуть однакові смаки. І все-таки, що подарувати сестрі на день народження? Оскільки свято вважається сімейним, треба постаратися зробити так, щоб презент якимось чином нагадував дівчині про її сестричку або брата. За основу треба взяти спільне фото і: зробити з нього пазли; нанести його на футболку, кухоль, подушку і т.п .; роздрукувати в невеликому форматі; тим, хто на «ти» з комп'ютерними програмами верстки, напевно не складе труднощів зробити невелику книжку з фото і короткими смішними розповідями з сімейної хроніки. Для сестри можна придумати ще чимало прикольних подарунків. Головне - щоб всі вони були добрими і нагадували їй тільки про світлі і радісні моменти.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті