Feedback

Подарунок для коханої

03.04.2019 313

Багатотижневі роздуми не гарантують того, що вибір подарунку для коханої в результаті буде зроблений правильний. Що можна порадити молодій людині, що опинилася в глухому куті при виборі подарунку?
Прикраси. З того, що подарувати дружині на день народження, прикраси вважаються умовно універсальними презентами. «Умовно» - тому що є жінки, які байдужі до прикрас для себе. Однак останнім може сподобатися аксесуар зі змістом, зроблений, наприклад, на замовлення у ювеліра. Нехай він відображає щось, що розуміють тільки двоє. Наприклад, підвіска у вигляді саксофона - тим, хто познайомився в джаз-клубі; а якщо дівчина отримала пропозицію руки і серця на матчі, то підійде перстень улюблз вигравіруваним символом улюбленої команди та ін. Тут важливо згадати ключові моменти відносин і закликати на допомогу фантазію.
Практичні подарунки. Так, багато дівчат не приховують, що їм до душі корисні подарунки на день народження. Вони будуть раді отримати хороші рукавички, гаманець (обов'язково покладіть туди якусь купюру), чохол для планшета або сумку для ноутбука, фен, праску для волосся, манікюрний набір і т.д. Рукоділля. Майструвати щось своїми руками люблять багато жінок. Одним до душі в'язання, інші вважають за краще шиття, треті не уявляють собі життя без скрапбукінгу, а четверті готові безперервно створювати предмети інтер'єру. Якщо немає впевненості в тому, який із видів рукоділля подобається жінці, то найкраще вручити їй подарунковий сертифікат в магазин, де можна купити все для її улюбленого виду творчості.
Самоосвіта. Що подарувати дівчині на день народження, якщо вона вважає, що найголовніше в житті - це утворення і отримання знань? Звичайно, напрошується книга, але варто подумати і над якимось іншим видом подарунка. Наприклад, це може бути підписка на хороший тематичний журнал, відвідування тренінгу або семінару, оплачений онлайн-курс по освоєнню якоїсь нової комп'ютерної програми і т.д. Роздумуючи над тим, чим здивувати жінку на день народження, не можна забувати, що саме від коханої людини або чоловіка вона чекає романтичний подарунок. Тому навіть якусь практичну річ потрібно вручити незвичайним способом або супроводити милою запискою або листівкою, зробленою своїми руками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті