Feedback

Подарунок молодшим школярам

28.03.2019 935

Коли хлопчикові чи дівчинці 6 років, вони вже можуть вважатися школярами, тому що саме в цьому віці багато дітей ідуть до першого класу. Однак це не означає, що дитинство закінчилося. Наприклад, подарунком хлопчикові 6 років може бути радіокерований вертоліт, а дівчинці - лялька, якій можна робити зачіски. Що ще доречно дарувати дітям такого віку?
будильник;
набір юного фізика, хіміка і ін .;
що-небудь, за допомогою чого створюються подарунки своїми руками (наприклад, комплект всього необхідного для виготовлення мила, свічок, духів, магнітиків і т.д.);
наручний годинник;
3D-пазли;
настільні ігри;
канцелярське приладдя тощо. Коли вже виповнилося хлопчикові чи дівчинці 8 років, то в якості подарунка вони можуть отримати подарунковий сертифікат. По-перше, це змусить думати дівчинку і хлопчика 8 років, що вони вже зовсім дорослі і можуть самостійно робити покупки, а по-друге, позбавить дарувальника від необхідності підбирати потрібний предмет. Як правило, подарункові сертифікати діти реалізують в магазинах одягу, іграшок або книжкових (треба тільки обов'язково робити це з ким-небудь з батьків, інакше дітлахам просто нічого не продадуть). Звичайно, і дівчинці 7 років, і хлопчикові 7 років можна дарувати щось, що пов'язано зі школою. Але тільки в тому випадку, якщо їм подобається вчитися. Підійдуть енциклопедії, пенали, ручки, олівці, підставки для підручників тощо.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт