Feedback

Що подарувати малюку

28.03.2019 666

Навряд чи можна орієнтуватися на смаки малюка, адже їх ще як таких і немає. Тому краще вибрати щось корисне або просто пам'ятне:
одяг (обов'язково дуже хорошої якості);
взуття;
красиво оформлений альбом для фото;
нічник;
глина для виготовлення зліпків з долоньок і ступень і т.д. Навряд чи подарунок дівчинці до року буде відрізнятися від того, що подарують хлопчикові до року. Але, як правило, вибирають предмети різних кольорів:
сині, блакитні, зелені, фіолетові - хлопчикові;
а червоні, рожеві, бузкові і жовті - дівчинці. Ближче до року дітлахи вже починають розуміти, що відбувається, і здатні оцінити те, що їм дарують на свято. У цьому віці, подарунки, повинні бути яскравими, щоб сподобатися малюкові:
Все, що катається. Не тільки хлопчикові 1,5-3 років подобаються іграшки на колесах. Маленькі дівчатка теж в захваті від них! Це може бути машинка, яку треба возити за мотузочку;
біговелосипед або толокар;
невелика ручна каталка з довгою ручкою і т.п.
Все це по можливості має блищати, блимати і видавати звуки. Намет. Яскравий «курінь» із зображенням мультяшних героїв стане прекрасним куточком для ігор і для дівчинки 1,5-3 років, і для хлопчика. А якщо постелити там м'яку ковдрочку, то малюк зможе залишитися в своєму будиночку і на денний сон. Гумові іграшки для купання. Тут все обмежується тільки бюджетом і фантазією дарувальника, тому що більшість дітей просто обожнюють купатися і будуть раді отримати собі в компанію кілька яскравих звіряток. Велика частина перерахованих предметів відноситься до сегменту недорогих подарунків. Але самим маленьким дітлахам більшого й не треба. Якісь більш серйозні презенти зможуть оцінити не самі діти, а тільки їх батьки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт