Feedback

10 практичних та корисних порад до дня народження

26.04.2013 4373

1. Завжди вітайте гостей і говоріть їм, що ви раді їх бачити, зустрічаючи їх у ваш власний день народження.

2. Скажіть, що ви щасливі бути тут, куди вас запросили на вечір з нагоди дня народження. Якщо ви член сім'ї - скажіть, як приємно бачити всіх разом і кожного, хто прийшов на день народження.

3. Подякуйте того, хто організував вечір з нагоди дня народження, кажучи йому, що ви насолоджуєтеся дивовижною їжею і прекрасною атмосферою, яка панує тут.

4. Поговоріть про те, що означає день народження. Залежно від того, чий це день народження ви можете підшукати вірш або відповідну цитату, яка в підсумку покаже ваші почуття. Припустимо, що відзначається вісімнадцять років або будь-яка інша дата дня народження - у вас є всі підстави знайти відповідну фразу, яка підкреслить цю дату дня народження в ваших словах.

5. Говорите про якості того, хто відзначає свій день народження. Скажіть, що він або вона завжди були великим другом для вас, відмінним слухачем і душею компанії, і що він / вона для вас, наприклад, як член сім'ї або кращий друг.

6. Додавайте трохи гумору в те, про що ви будете говорити, вітаючи з днем народження. Якщо хто-небудь знає про те, що іменинник (він або вона) не вміють співати, організуйте для них запис пісні у студії.

7. Не дорікайте ні в чому іменинника в його день народження. Говорити про її або його недоліки непристойно.

8. Проявляйте дипломатичність у тому, що ви говорите. Є речі, про які не варто згадувати, особливо в мові до дня народження. Згадувати про алкоголь або про вживання наркотиків - не зовсім хороша ідея. Також слід уникати згадки про політику, оскільки у гостей можуть бути, безсумнівно, різні погляди на політику.

9. Підкреслюйте його або її таланти. Добре похвалити іменинника за те, в чому саме проявляється його вміння і талант. Так, якщо вам подобається танцювати з нею або з ним, підкресліть це. Якщо вам подобається грати з нею або з ним в гольф - скажіть про це. Якщо іменинник робить чудову роботу з поліпшення життя бідних людей, що живуть за межею бідності, похваліть за це і скажіть кілька приємних слів на підтримку.

10. Зверніть увагу, що день народження чоловіка або жінки має величезне значення у вашому житті. Якщо він - чоловік, або вона - найкраща подруга або дружина, розкажіть, як вони збагатили ваше життя своєю турботою, своїм ставленням. Дайте можливість і гостям додати, що вони думають про нього або про неї.

Ваша мова на дні народження повинна завжди закінчуватися на позитивній ноті. Побажайте йому або їй в майбутньому виконання його заповітних бажань, міцного здоров'я, успіхів у справах і багато іншого, щоб, згадуючи свій день народження, він / вона відчував (а) себе щасливою людиною.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт