Feedback

Подарунок хобі для боса

21.03.2019 420

Якщо між колегами та працівниками довірливі відносини, то немає нічого кращого, ніж подарувати своєму керівнику презент, пов'язаний з хобі. Адже він буде індивідуальним, а це завжди цінується:
Активний спосіб життя. Спорт, екстремальні розваги або просто активне проведення часу - те, чим сьогодні захоплюються багато чоловіків і жінки. Якщо керівник якраз з таких людей, то йому, наприклад, підійдуть спортивні протиударні годинник з крокоміром і секундоміром. Також підійде фітнес-браслет, спеціальний туристичний пояс з безліччю відділень, кишеньок і ремінців і ін.
Вболівальник. Звичайно, найчастіше футбольні, хокейні, волейбольні, баскетбольні та т.п. вболівальники - це чоловіки. Хоча і деякі дами знаходять в такому занятті багато цікавого. А для справжнього вболівальника немає нічого кращого, ніж подарунок з символікою улюбленої команди, клубу або спортсмена. А вже якщо вдасться знайти сувенір з автографами гравців - це буде справді безцінним подарунком!
Кулінарія. Сьогодні можливість готувати страви ресторанного рівня є практично у кожного. Якщо шеф (або чоловік або жінка) захоплюється чимось подібним, то питання, що подарувати на день народження начальнику, відпаде сам собою. Стануть в нагоді всілякі кухонні гаджети, книги з рецептами відомих кухарів, оригінальне начиння і т.п.
Книголюб. На жаль, все менше і менше людей читають художню літературу. Але якщо начальник любитель посидіти вечорами з книжкою, то йому обов'язково треба подарувати який-небудь подарунковий примірник. Дізнатися, чим захоплюється керівник, в загальному, неважко. Але цього мало, щоб вибрати йому подарунок. Адже треба мати уявлення про те, що у нього вже є і що йому хотілося б отримати. Для цього варто ненав'язливо запитати або у нього самого або поцікавитися у його близьких.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт