Feedback

Як відсвяткувати Великдень

16.01.2014 491

Великдень бажано відсвяткувати по православним традиціям: відстояти урочисту нічну службу в церкві, а вранці пригоститися смачною випічкою і яйцями і запросити в гості рідних і друзів.

Приготуйте до домашнього столу випічку, заливні страви, печеня, традиційні домашні ковбаси і борщ. Приділіть увагу і оздобленню столу - добре використовувати скатертину, серветки і посуд в етнічному стилі. Це дозволить повніше відчути атмосферу великого свята. На стіл поставте композиції з фарбованих яєць і пасок.

Будинок рекомендується оформити квітами, гілочками верби, житом і пшеницею, спеціально пророщених в декоративній низькою посуді. Зробіть з ниток жовтих курчат і прикрасьте ними будинок. Над вхідними дверима повісьте вінок з трав, верби, квітів і стрічок. Вони символізують воскресіння природи , виникнення нового життя.

Любителі природи можуть влаштувати на Великдень пікнік. Так можна весело відпочити на свіжому повітрі. Візьміть з собою традиційні атрибути свята: фарбовані яйця, паски, буженину. Приготуйте шашлик з телятини, свинини або риби.

Можна використовувати у святкуванні Великодня і деякі західні звичаї - наприклад , заховати куди-небудь у будинку маленькі подаруночки для дітей, у вигляді яєць або курчат.

До столу можна приготувати курчати, кролика або порося. Крім пасок напечіть великодніх пирогів з фруктами , плетені булочки і фігурне печиво.

Пам'ятайте , що Великдень - це свято, коли вся родина збирається разом, свято це потрібно провести в теплій, затишній і дружній атмосфері .

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт