Feedback

Рукоділля у подарунок для мами

06.03.2019 1688

Сьогодні все більше представниць прекрасної статі вишивають, шиють, в'яжуть, захоплюються скрапбукінгом і декупажем, ліплять з полімерної глини і клеять вироби з вовни. Якщо мама весь свій вільний час присвячує подібним заняття, то для неї обов'язково треба підшукати щось, що стане в нагоді їй в улюбленому занятті:
Для шиття знадобиться зручний органайзер у вигляді косметички або шкатулки. Його можна купити або зробити своїми руками зі звичайної коробки і обрізків тканини.
Любителям в'язання, звичайно, не обійтися без зручних кошичків, куди вони будуть складати клубочки. Доречний буде і чохол для різних гачків. Його можна змайструвати своїми руками з старого пенала.
Рукодільниці, захоплюються декупажем, знадобляться пензлички різної товщини, форми і жорсткості. А для скрапбукінгу завжди потрібні намистини, стрічки, дрібні прикраси і т.д. Якщо мама любить вишивати, то їй варто подарувати набір для вишивання, куди увійде схема, сама канва, нитки і голка. Просто чудовий варіант того, що подарувати мамі-вишивальниці, - органайзер для муліне, щоб нитки не плуталися.
Для багатьох видів рукоділля знадобляться фігурні ножиці;
комплекти паєток, бісеру, стеклярусу і намистин;
декоративні стрічки;
маленькі пластикові органайзери;
декоративний паперовий скотч і т.д.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт