Feedback

День народження - час чудес!

19.02.2019 1001

При виборі подарунку із категорії незвичайних сюрпризів необхідно враховувати не тільки фінансові можливості, а й індивідуальні особливості хлопчика, а також думка його близьких родичів.
Подарунок у вигляді домашнього вихованця - мрія багатьох дітей. Не забувайте порадитися з батьками хлопчика, щоб не опинитися в конфузній ситуації! Цуценя, кошеня, акваріум з рибками - неординарні сюрпризи, тому потрібно все обдумати і зважити. Дитина вже замовила собі бажану річ, але ви все одно хочете зробити сюрприз?
Влаштуйте квест в реальності будинку! Розмістіть листочки з загадками і завданнями по квартирі так, щоб вони були пов'язані між собою. Нехай шибеник таким чином шукає скарб! Буде особливо ефектно, якщо ви оформите житло в стилі квесту. Наприклад, підійдуть тематики «острів скарбів» або «магічний лабіринт». Індивідуальні подарунки - то, що підкреслює позитивні особливості і підвищує самооцінку. Ручка з гравіюванням, портрет, майка з фото і написом - ці презенти змусять відчути себе важливим і дорослим!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Племіннику, в якому знаходиться 308 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт