Feedback

Різдвяний подарунок від дочки

27.12.2018 1081

Відносини тата і дочки - завжди трепетні і ніжні. Тому і в Різдво хочеться вручити коханому таткові щось особливе і надзвичайно душевне: Теплий шарф або светр з м'якої пряжі - куплений в магазині або зв'язаний своїми руками. Відмінним варіантом такого презенту стане термобілизна, яка захищає від холоду в морозну погоду. Зручні тапочки в різдвяному стилі, які так приємно надягати після важкого трудового дня.
Термокружка або невеликий термос, за допомогою яких прогулянка на свіжому повітрі стане ще комфортніша адже улюблені напої, взяті з собою, будуть залишатися теплими тривалий час.
Масажна накладка на водійське крісло в автомобіль дуже обрадує тата, який проводить за кермом по багато годин протягом дня.
Парфуми - вічна класика або популярна новинка. Вибір залежить від способу життя і переваг одержувача такого презенту. Але хто, як не рідна дочка, знає, що саме сподобається батькові ?!
Смачний подарунок - фруктовий пиріг або різдвяні капкейки. Домашня випічка завжди радує тих, кому вона призначена, і робить свято ще затишніше. Від цих презентів віє теплом і турботою. І татові буде приємно отримати таке привітання з Різдвом від улюбленої доньки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт