Feedback

День матері в різних країнах

15.01.2014 620

День матері - знамените свято в усьому світі. Зараз практично немає ні однієї країни , де б він не відзначався . Віднедавна це свято було введено і в країнах Центральної Азії, таких як Киргизстан, Казахстан і Таджикистан. Згідно з результатами соціологічного дослідження найбільше матерів героїнь проживає саме тут.

День матері святкується і в Китаї , правда відзначається він в міжнародний жіночий день. Але тут 8 березня має зовсім інше значення. У цей день вітають тільки тих жінок, у яких вже є діти. Їм дарують подарунки, кажуть слова подяки. Як відомо, на Сході до матері особливу повагу .

У інших країнах День матері відзначається в третю неділю травня. Особливо популярний цей свято в Німеччині і в США. У цей день прийнято готувати для мами святковий сніданок. Традиційна страва - це пиріг. Увечері вся родина збирається за столом, прийнято, щоб у цей вечір всі діти були вдома.

У багатьох містах цього дня влаштовують спеціальні акції, спрямовані на підтримку літніх жінок, які потрапили в складну ситуацію.

Для того, щоб ваш сімейний свято було веселим, придумайте щось нове , спеціальну програму. Можна зняти фільм про свою маму. Не треба робити його нудним, тому відмовтеся від ідеї біогафії. Попросіть всіх членів сім, коротенько розказати про вашу маму. Зазніміть її на камеру, тільки так, щоб це було не помітно. Тепер треба лише все змонтувати і підкласти музику.

Якщо немає вдома відеокамери, то можна просто зробити дуже цікаву підбірку з фотографій. Якщо є можливості то запишіть голосовий коментар до кожного знімка, проте його можна і надрукувати.

Придумайте кілька конкурсів, для того щоб гра в них була більш живою , запросіть побільше гостей. Це можуть бути родичі, друзі та просто сусіди.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт