Feedback

Весільні тости, що і як сказати?

26.04.2013 10789

Весілля славиться своїм розкішним застіллям, особливо в нашій країні, в якій прийнято святкувати це гуляння з великим розмахом. І як кажуть, будь-яке застілля, звичайно, має на увазі собою тости. Без тостів не обходиться жодне свято, а весілля тим більше. Як вибрати тост, який найбільш запам’ятається молодятам? Що говорити на весіллі, а що не варто?

Ви отримали заповітне запрошення на весілля своїх кращих друзів? Вітаємо, ви стали тим щасливчиком, якому судилося погуляти на торжестві і порадіти за молодят. Все що для цього потрібно - це прийти на свято у чудовому вигляді, подарувати нареченим чудовий подарунок і, звичайно ж, виголосити під час застілля гарний тост.

Сьогодні важко уявити собі весілля, на якому не промовляються на честь молодят полум'яні промови - весільні тости. За здоров'я, за любов, за нареченого і наречену - ці та багато інших тостів звучать щодня на сотнях весіль і традиційно їх говорять близькі люди, друзі та просто знайомі. Промовити весільний тост - це віддати данину поваги чарівним молодятам.


Весільні тости - красиві побажання молодій парі. Вони бувають дуже різними: короткими, об'ємними, жартівливими, оригінальними, з побажаннями любові, щастя, удачі і т.д. Їх прийнято вимовляти на урочистому застіллі, однак і під час весільної прогулянки або після виходу з РАГСу можна порадувати молодих красивим і лаконічним тостом. Найголовніше, що необхідно враховувати при промові весільного тосту, це те, що він повинен ідеально вписуватися в святкову атмосферу і чудово підходити для молодих.

Якщо до весілля ваших друзів залишилося зовсім небагато, то саме час буде підготувати для них свій весільний тост. Пам'ятайте, що як і від будь-якої запрошеної особи, так і від вас молодята обов'язково будуть чекати весільного тосту, тому постарайтеся нареченим вручити цей приємний і милий "подарунок". Однак перш ніж приступати до вигадування весільного тосту, необхідно врахувати те, що тост ніколи не повинен бути нудним і образливим. Намагайтеся скласти або знайти в Інтернеті цікавий і хороший урочистий тост, за який буде не гріх не підняти келихи і не випити їх до самого дна.

Для весільного тосту ви можете використовувати різні жартівливі оповідання, анекдоти, розумні і чудові висловлювання. Чудовою основою для тосту послужить і історія з життя. Наприклад, цікаві розповіді про моменти з дитинства та молодості молодят, про які вони завжди мило згадують.

Якщо вам на розум не нічого не приходить, ви зможете сміливо придумати і сказати популярний весільний тост в стилі: "Дорогі молодята! Для вас у мене короткий тост. Я бажаю, щоб ваше життя приносило вам лише тільки радість і любов, і ваш шлюб завжди залишався щасливим і міцним! За вас молодята! "

Придумати весільний тост - це один з успіхів, його також необхідно і правильно сказати. На весіллі прийнято вимовляти весільні тости щиро і виразно, вимовляючи його завжди необхідно звертати свій погляд на людину, заради якої ви і гості піднімають келихи. Якщо під час вашої промови вас бентежить багато осіб, що дивляться на вас, то заздалегідь попередьте гостей про те, що ви нервуєте. Повірте, всі ми люди і вони завжди зрозуміють вас, а вам у свою чергу завжди буде легше подарувати молодятам гарний весільний тост, пам'ять про якого збережеться в їх серцях.

Хороший весільний тост це не тільки цікава розповідь, оригінальний жарт чи висловлювання, в першу чергу це щирі послання молодятам. Тому постарайтеся вимовляти свої весільні тости завжди з душею, висловлюючи тим самим всі почуття радості до нареченого і нареченої. Пам'ятайте, що для молодят - весілля найщасливіший день у їхньому житті, тож подаруйте своїм кращим друзям в це свято саме гарний настрій, який буде підніматися за рахунок ваших весільних тостів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Весільні тости 2024, в якому знаходиться 209 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Весільні тости, що і як сказати?

    Весільні тости, що і як сказати?

    Весілля славиться своїм розкішним застіллям, особливо в нашій країні, в якій прийнято святкувати це гуляння з великим розмахом. І як кажуть, будь-яке застілля, звичайно, має на увазі собою тости. Без тостів не обходиться жодне свято, а весілля тим більше. Як вибрати тост, ... 10788

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт