Feedback

Дружні подарунки на 20-ту річницю одруження

07.11.2018 457

Друзі, весело танцювали на весіллі і кричали нескінченне «Гірко!» молодим 20 років тому. Ні в якому разі не потрібно залишати поза увагою цю подію. До вибору презенту на 20-й весільний ювілей найкраще підійти творчо і нестандартно. Здивувати винуватців свята точно вдасться, вручивши їм в подарунок:
пару дзвінких милих дзвіночків або підкову з порцеляни, які займуть гідне місце над вхідними дверима сімейного гніздечка подружжя;
диванні подушки з фотодруком, на які можна нанести весільні фотографії ювілярів; портрет пари, написаний на полотні;
пляшку вина, дата випуску якої збігається з датою весілля;
торт - точну копію весільного солодощів подружжя. Для того щоб чоловік та дружина запам'ятали цей день надовго, орендуйте лімузин або мікроавтобус і великою веселою компанією рушайте на весільну прогулянку, відвідуючи культові місця для молодят. Підготуйте заздалегідь келихи і шампанське, а також колодочку з ініціалами подружжя, який вони по сучасній традиції повісять там, де це зазвичай роблять наречені в вашому місті, а ключі закинуть далеко-далеко, щоб ніхто не зміг його відкрити. Які б подарунки не дарували подружжя один одному, а також їхні рідні та близькі люди, найголовніше в цей день - увага і радість від того, що пара прожила душа в душу 20 років. Тому щирі і теплі побажання по-справжньому наповнять теплом і стануть стартом незабутнього святкування фарфорового весілля.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт