Feedback

Як відзначити весело День студента

15.01.2014 644

Студенти, як відомо, народ веселий. І своє «професійне» свято потрібно провести так, щоб спогадів вистачило на все життя. Адже пора студентства так швидко закінчується і не повторюється вже ніколи.

Створити святкову атмосферу, поділитися хорошим настроєм можна задовго да свята. Виготовте свою газету, вона може бути і традиційної стінгазети, а може бути і у вигляді «справжньої» газети або глянцевого журналу. Контент може бути абсолютно будь-яким - від карикатур на однокурсників до аналізу політичного життя вашого факультету, в якій головними політичними фігурами будуть ваші викладачі.

Оголошення про майбутньому святі можна просто роздрукувати на стандартному аркуші паперу за допомогою звичайного принтера. А можна зробити справжню кіноафішу з дотепним слоганом, відповідним до свята, із захопливим закликом «Скоро у всіх університетах країни ...»

Якщо ви вже знаєте, де проходитиме ваш веселий студентське свято, то приміщення можна прикрасити забавними фігурками з паперу, метеликами з цукеркових обгорток (заодно і проблему утилізації цього сміття вирішите ), або зірочками з фольги.

Вечір можна розбити на кілька тематичних частин, так буде навіть цікавіше. Наприклад, спочатку можна підкріпитися у кого-небудь будинку або в кафе, а потім влаштувати змагання по грі в Резидент ігрові автомати, якщо ж кому то стане нудно, можна запропонувати іншу гру гараж ігровий автомат до ваших послуг, головне щоб було весело, а завершити вечір можна переглядом веселої комедії в кінотеатрі або танцями до упаду в нічному клубі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Тетянин день (День студента) 2024, в якому знаходиться 144 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День студента і Тетянин день 2020: історія

    День студента і Тетянин день 2020: історія

    Давним-давно з'явилася традиція святкувати День Тетяни та День студентства одночасно - 25 ... 1367

  • День студента в минулому і в наш час

    День студента в минулому і в наш час

    День студента - це найпопулярніший свято серед молоді. Так як святкувати його людина може всього чотири - п'ять років, саме стільки триватиме навчання у ВУЗІ, то святкування проходять дуже інтенсивно і ... 927

  • Тетянин день в Україні

    Тетянин день в Україні

    День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих ... 1719

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт