Feedback

Що падарувати на день студента

06.02.2014 880

Міжнародний день студента вже протягом декількох десятиліть святкують в середині листопада. Студенти - народ веселий і святкувати свята любить, але Міжнародний день студента є у них найбільш шанованим. На свята прийнято дарувати подарунки, і це свято не повинно стати виключенням.

Своїм друзям - однокурсникам можна подарувати невеликі сувеніри, які зможуть бути і корисними у студентському житті. Це можуть бути красиві і оригінальні ручки, олівці, блокноти, ластики. Можна підібрати ці предмети із символікою, відповідного свята. Хорошим подарунком однокурсникам може стати обкладинка для студентського квитка або залікової книжки. Не дуже функціональним, але приємним подарунком можуть стати магніти для холодильника. Здивуйте своїх однокурсників, спечіть кекси, в які будуть заховані листочки з добрими побажаннями .

Індивідуальні подарунки теж можуть бути цікавими і незвичайними. Любителю слухати музику можна подарувати смішні навушники для мобільного
телефону або плеєра, наприклад, у формі бананів. Якщо ваш друг - студент любить поспати і постійно спізнюється на заняття, подаруйте йому інноваційний будильник, який, наприклад, тікає або відлітає - для того, щоб його вимкнути, його спочатку потрібно зловити, а для цього, відповідно, встати з ліжка.

Сподобається студенту і подарунок для його комп'ютера. Це може бути флешка незвичайної форми, незвичайна мишка для комп'ютера, ергономічна клавіатура.

Кружка для кави з символікою свята і добрими побажаннями порадує любителя засиджуватися за книгами допізна. Кухоль можна зробити індивідуальної , замовивши в спеціалізованій фірмі малюнок і побажання. Там же можна замовити і оригінальну футболку, сумку з написом, фотографією або малюнком.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Тетянин день (День студента) 2024, в якому знаходиться 144 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День студента і Тетянин день 2020: історія

    День студента і Тетянин день 2020: історія

    Давним-давно з'явилася традиція святкувати День Тетяни та День студентства одночасно - 25 ... 1368

  • День студента в минулому і в наш час

    День студента в минулому і в наш час

    День студента - це найпопулярніший свято серед молоді. Так як святкувати його людина може всього чотири - п'ять років, саме стільки триватиме навчання у ВУЗІ, то святкування проходять дуже інтенсивно і ... 928

  • Тетянин день в Україні

    Тетянин день в Україні

    День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих ... 1719

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт