Feedback

Оформлення свята Дня студентів

14.01.2014 712

Оформлення свята " День студентів "

Газета

Зарядитися гарним настроєм можна ще задовго до свята , просто беручи участь у створенні газети. Тут можуть бути і вирізки з жіночих журналів мод з вклеєними чоловічими особами , і спортивна хроніка з дамами - штангістка , і політична сторіночка , на якій всі персонажі чомусь вкрай нагадують ваших інститутських викладачів .

Природно, саме чудове, коли в газеті багато фотографій і всі ваші друзі можуть виявити в ній свої обличчя. Зручно використовувати не самі фотографії, а їх відскановані копії . Досліджуйте всі доступні вам архіви. Нехай у газеті будуть і особи «наших днів», і дитячі фотографії . Тільки уявіть собі свого друга в ясельному віці!

Якщо ви можете зверстати газету на комп'ютері, відмінно. Якщо ж у вас немає такої можливості, забудьте, що ви живете в XXI столітті, і вдамося до «бабусиного» способу. Берете багато-багато журналів і величезні ножиці, ще бажано захопити клей і ватман. Не завадять маркери різних кольорів. Відразу зрозуміло, що з усіма цими предметами робити: різати, мазати, клеїти, малювати. Всі картинки в газеті бажано супроводити коментарями. Добре було б, щоб всі зображені люди вийшли впізнаваними.

Однак є ще одна деталь. Газеті можна надати завершений вигляд, якщо укласти її в рамку. Звичайно ж, банальні дерев'яні квадратики тут не підійдуть. Доведеться якось викручуватися і напружувати фантазію. Почніть з простого. Зберіть по всьому будинку дрібні речі , пропажу яких ніхто не виявить. Наприклад, старовинні різнобарвні гудзики , обривки вовняних ниток, зламані олівці, скріпки, дитячі шпильки, горошини, квасоля, пофарбовані гуашшю макарони. Всі ці деталі «садяться» на клей і прикріплюються до рамки, зробленої з картону. «Художній безлад» в оформленні вашої газети відразу приверне увагу гостей і задасть веселий тон усьому вечору .

Плакати

Відмінність плаката від газети тільки в одному. Газета - це те, що пишуть, а плакат - те, що малюють . На плакаті в основному розміщують смішні картинки, а якщо пишуть фрази, то використовують небудь «дикий» шрифт. Можна зробити колаж за допомогою комп'ютера або скористатися старими листівками. Можна застосувати несподіваний спецефект: в одну руку береться велика кросівка або величезний черевик з рельєфною підошвою, в іншу руку - губка, на яку нанесена густа гуаш . Поверхня підошви фарбують гуашшю, а потім зі всієї сили прикладають ватманський лист. На білій поверхні залишається «смачний» слід, що втілює собою народну мудрість: «Всі дороги ведуть сюди». Можна всюди розвісити покажчики з написами: «Ось це стілець, на ньому сидять» , «Ось це стіл, за ним їдять » і т.д.

Паперові фігурки

Всі приміщення, де буде проходити ваша вечірка, можна заселити небаченими істотами. Вони будуть дивитися зі стін і залежно від вашого бажання створювати певний настрій: або веселити гостей, або лякати їх. Напевно, зрозуміло, що істоти ці - просто вирізані з паперу фігурки.

Метелики

Уявіть собі здивування ваших гостей, коли раптом на вечірці їх зустріне незліченна кількість метеликів. Яскраві крильця будуть майоріти на стінах, на фіранках, на полицях, на столі, на люстрі. Робляться метелики з обгорток від цукерок. Кольорові паперові обгортки збираються в гармошку, утворюючи гофровані полосочк . Смужки з трьох різних обгорток складаються разом і посередке перехоплюються маленьким колечком, зробленим теж з обгортки. Виходить метелик. З одного боку до неї можна прикріпити вусики, це тонкі смужки білої обгортки, згорнуті на кінцях в колечка. Метелики - очаровашки розлетяться всюди, і гостям буде здаватися, що вони попаливши ботанічний сад .

Зірочки

Хочете побачити «небо в алмазах» - будь ласка! Вам потрібно трохи фольги або будь-який кольоровий, а краще обгорткового паперу. Зірки вирізаються «на око». Тут важлива не стільки рівність кожного промінчика, скільки «масовість». До зірочкам прикріплюються довгі ниточки, за які їх підвішують до люстри, до карнизів, до ручок шафок. В одну мить ваша квартира перетворюється на «зоряне містечко».

Зубна паста

Любителям малювати з широким розмахом пропонується безпрограшний варіант - знаряддя зубною пастою. Різноманітність кольорів сучасних зубних паст дозволяє втілити будь-яку фантазію. Паста легко видаляється з дзеркал , з вікон , зі стікла сервантів, зі скляних і металевих абажурів . Загалом, з будь-якої гладкої поверхні. Зверху по засохлої пасті можна без будь-яких наслідків малювати кольоровими маркерами. Вологу пасту можна посипати блискітками. Навіть вази можна розписати зубною пастою. Єдина проблема - це потім згадати , що ж саме було розмальовано, і чесно все відмити.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Тетянин день (День студента) 2024, в якому знаходиться 144 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День студента і Тетянин день 2020: історія

    День студента і Тетянин день 2020: історія

    Давним-давно з'явилася традиція святкувати День Тетяни та День студентства одночасно - 25 ... 1367

  • День студента в минулому і в наш час

    День студента в минулому і в наш час

    День студента - це найпопулярніший свято серед молоді. Так як святкувати його людина може всього чотири - п'ять років, саме стільки триватиме навчання у ВУЗІ, то святкування проходять дуже інтенсивно і ... 927

  • Тетянин день в Україні

    Тетянин день в Україні

    День Тетяни, що відзначається 25 січня, став символом студентства і ще одним улюбленим святом в довгому переліку січневих ... 1719

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт