Feedback

З дрібниць складається життя (подарунок для перукаря)

15.08.2018 2529

Приємні подарунки, іноді навіть з гумористичним спрямуванням, вчасно піднімуть настрій і змусять згадати людину про вас. Будьте уважні, деякі люди не готові сприймати будь-які жарти, і такий презент просто-напросто може їх образити:
Фірмова косметичка улюбленого кольору вашого товариша. У кого, як не у перукарів, є відмінний смак? А значить, вони обов'язково зрадіють стильній дрібниці, яка стане в нагоді їм поза роботою.
Металева троянда - незвичайна заміна банальним поширеним букетам. Такий виріб зможе прикрасити як робоче місце, так і середину домашнього столу. Масажер для ніг розслабить втомлені кінцівки в кінці дня. Ви тільки уявіть, скільки доводиться стояти перукареві на ногах, чаклуючи над черговою зачіскою. Цей презент буде для них доречним. Незвичайна чашка з ручкою у вигляді кілець ножиць змусить навіть на відпочинку пам'ятати улюблену роботу. Подібні сувеніри даруйте попарно - на випадок, якщо розіб'ється одна чашка, завжди буде в запасі друга. Маленька витончена підвіска у вигляді перукарських ножиць сподобається затятим фанатам своєї справи, які прагнуть оточити себе речами, пов'язаними з сферою діяльності. Підвіску краще подарувати без ланцюжка, тим самим даючи волю фантазії. Можливо, товариш або товаришка святкування захочуть бачити не на шиї, а на руці, у вигляді браслета. Медаль з написом «Кращому перукарю» доповнить ряди грамот майстра, якщо такі є, або займе чільне місце будинку. Якщо вам на думку не спадає абсолютно нічого, що можна було б вручити на День перукаря, то безпосередньо зверніться з цим питанням до людини, яку хочете порадувати сюрпризом. В даний час поширені сайти, на яких є листи, в яких людина вказує, що вона хотіла би отримати в подарунок. Дуже зручно, особливо якщо ваш колега святкування сором'язливий і ні за що не зізнається в своїх бажаннях.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті