Feedback

Скільки вихідних на День Незалежності 2018 в Україні

21.08.2018 1558

День Незалежності України з року в рік традиційно відзначається 24 серпня. Коли будуть вихідні на День Незалежності у 2018 році, як і скільки українці відпочиватимуть завдяки святу.
До головного свята країни - Дня Незалежності України 2018 залишається не так вже й багато часу.
Зазвичай, якщо офіційні свята випадають на вихідну суботу або неділю, то наступний за ними понеділок оголошується також вихідним днем. А якщо свято припадає на середину тижня, уряд України рекомендує перенести робочі дні таким чином, щоб люди мали можливість отримати пролонговані вихідні дні за рахунок об'єднання їх із найближчої суботою і неділею. Так, у 2018 році Кабмін України затвердив перенесення п'яти робочих днів.
Втім, День Незалежності України в 2018 році не внесено в цей щасливий список, оскільки він і так доводиться на останній робочий день тижня - п'ятницю. Тобто, в перенесенні днів немає необхідності. Українці і так отримують довгі триденні вихідні наприкінці літа - з 24 по 26 серпня. Всього ж у серпні 2018 буде 22 робочих дня і 9 вихідних.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День незалежності України 2023, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Скільки вихідних на День Незалежності 2018 в Україні

    Скільки вихідних на День Незалежності 2018 в Україні

    День Незалежності України з року в рік традиційно відзначається 24 ... 1555

  • День Незалежності України: історія свята

    День Незалежності України: історія свята

    Коли День Незалежності України в 2017 році? Відповідь на це питання дуже багато хто шукає в інтернеті, не дивлячись на те, що дата святкування не змінюється з року в ... 1520

  • День Незалежності України

    День Незалежності України

    День Незалежності України — державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному ... 2424

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт