Feedback

Все, що викличе посмішку у подарунок укономісту

08.08.2018 347

Милі сувеніри, які покликані піднімати настрій і змушувати економіста посміхатися, а то і реготати, також можна вручити економісту. Адже якщо ваш близький має настільки серйозну професію - зовсім не означає, що у нього немає почуття гумору.
Подушка з написом «Офісні папка». Кому з нас не хотілося хоча б раз в житті задрімати прямо на робочому місці? Тепер у того, хто буде власником цієї подушки, буде відмінна можливість подивитися сон, прикриваючись «папкою для роботи».
Флешка у вигляді кредитної картки - відмінний аксесуар для тих, хто постійно має справу з різними купюрами, монетками, картками.
Щоденник, підписаний як «Щоденник трудоголіка» створений для тих, хто днями і ночами пропадає в офісі на улюбленій роботі. А може бути, кого-небудь він змусить задуматися і почати приділяти близьким людям більше уваги?
Краватка-метелик з принтом у вигляді доларів приємно здивує інших колег і покаже, що у власника аксесуара є почуття смаку. Комплект постільної білизни з малюнком у вигляді грошових купюр різних країн світу більше підійде жіночої статі. Чоловікам можна дарувати запонку у вигляді долара, вона відмінно підійде до вищезазначеної краватки. Особливо актуальні такі сувеніри будуть людям, у яких відмінне почуття гумору, в такому випадку будьте впевнені, що ваш подарунок буде використаний за призначенням!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт