Feedback

Подарунки для здоров'я

03.08.2018 365

Поки розум безперервно працює, тіло терпляче чекає своєї черги. Спина, шия, зір - це слабкі місця офісних працівників, але вихід є. Що можна подарувати, щоб максимально збільшити комфортне перебування на робочому місці і зберегти здоров'я трудяги?
Зволожувач повітря. Якщо ви дбаєте про здоров'я людини, яка трудиться в офісі, вам сподобається цей варіант. Чи не багато хто думає про те, що сухе повітря шкідливо для здоров'я.
Кондиціонери, центральне опалення, велика кількість людей в одному приміщенні - всі ці фактори висушують повітря. Згодом від сухого повітря псується навіть дерев'яні меблі, що вже говорити про людське тіло? З цієї ж причини може утворитися астма, алергія, знижується працездатність. Зволожувач повітря збереже вологість в нормі, дозволить легко і вільно дихати, збереже молодість шкіри, а також може стати стильною прикрасою офісу.
Термокружка. Люди, що працюють з комп'ютером, знають: варто лише зайти перевірити пошту, як свіжозаварена кава по-зрадницькому остигає. І тут на допомогу прийде симпатична компактна кружка: вона вміє зберігати напій гарячим, а в деяких випадках навіть підігріває його! На ринку представлені термокружки різних обсягів, з ручками і без, з USB-підігрівом і навіть автоматичним розмішуванням цукру. Дизайн настільки різноманітний, що ви без зусиль підберете відповідний варіант як для спокійного співробітника, так і для брутального програміста.
Масажер для спини. Здавалося б, що може бути простіше - сиди собі, тисни на кнопки, але не тут то було! Неправильна поза за комп'ютером призводять до остеохондрозу та інших негативних для організму наслідків. На зарядку не вистачає часу або людина соромиться виконувати вправи прилюдно? В цьому випадку є відмінний подарунок - масажер для спини. Він надівається на крісло і фіксує спину в правильному положенні, зменшуючи навантаження на хребет. Вони можуть бути не тільки корисними, але й гарними - оберігаючи здоров'я, ці накладки здатні радувати і надихати! Крім корисності, список цих девайсів також хороший тим, що їх можна використовувати не тільки в офісі, але і вдома. Це хороший вибір для близьких людей, чиє здоров'я вам не байдуже.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті