Feedback

Що подарувати офісному працівнику: для роботи і відпочинку

03.08.2018 393

Стрес став звичною справою навіть в офісі і на нього вже не звертають уваги. Але він накопичується і стає перешкодою для гарного здоров'я, підвищення по службі і комфортного життя. Покажіть вихід зі стресу за допомогою деяких подарунків.
DoodleBook. Цей оригінальний блокнот розфарбує одноманітні будні і виведе з творчої кризи не тільки працівника задушливого офісу! На сторінках такого диво-блокнота легко розкрити свій потенціал, знайти нові таланти, розбудити фантазію і надихнути себе на нові ідеї, а що ще потрібно для просування вгору по кар'єрних сходах?
Сумка з незвичайним принтом. Зручний «будинок» для документів або ноутбука буде піднімати настрій власнику і його колегам! Різноманітність фасонів, зображень і форм здатне задовольнити навіть найвишуканіший смак, підкреслити оригінальність і стиль. Правильно підібрана сумка здатна творити чудеса: піднімати самооцінку, звільняти руки, захищати важливі документи від погодних умов, привертати увагу, давати відчуття щастя, розвантажувати хребет, знімати стрес і нести в собі багато потрібних речей.
Калейдоскоп. Поєднайте приємне з корисним: яскраві фарби з дитинства викличуть посмішку, очі відпочинуть від монітора, а в душі залишиться тепле почуття. Переливаються візерунки знімуть втому, стрес і поганий настрій, а незвичність подарунка напевно припаде до душі романтикам і творчим натурам. Калейдоскоп не займе багато місця на робочому столі або в сумці, а значить, щасливий працівник в будь-який момент зможе заглянути в чарівну трубу і стати трохи щасливішим. Ви станете справжнім чарівником, який подарував маленький шматочок магії!
Подушка-страус. Набридла метушня? Хочеться подрімати під час обідньої перерви? Це так знайоме офісному працівнику! Тепер він матиме особистий простір, щоб сховатися від шуму, світла і сторонніх поглядів! Це можливо в будь-якому громадському місці - чи то кафе, тролейбус або парк. Більше ніякого недосипання і відбитків клавіатури на обличчі! М'яка і тепла подушка має отвори для рук, щоб було зручно підкласти їх під голову, а також отвір для носа і рота. Вона не займає багато місця і важить всього 200 грам! Подушка наповнена синтепоном, що дозволить власнику подрімати на будь-якій твердої поверхні, не відчуваючи ніяких незручностей. Ви подаруєте імениннику свята повноцінний здоровий сон - це важливий внесок в його здоров'я! Такі подарунки стануть порятунком для нервової системи, знімуть напругу, не дадуть стресових ситуацій шансів на перемогу. Вони будуть свіжим ковтком повітря і натхненням для розумової праці, що позитивним чином позначиться на працездатності, ініціативності, енергійності і продуктивності працівника офісу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті