Feedback

Торт із солодощів у подарунок

03.08.2018 42

Торт, зроблений з різних солодощів, виглядає ефектно. Можна «побудувати» 2, 3 і навіть 4 яруси. Це залежить від кількості вихідного матеріалу. Основу, звичайно, варто виготовити з картону, а не її вже приклеювати за допомогою клейового пістолета. Щоб не мучитися з драже, мармеладками, карамельками та іншими дрібницями, для самого нижнього шару можна взяти коробочки з соком, прямокутні упаковки печива або бісквітів. Їх приклеюють і для надійності й для краси обв'язують стрічкою. Проміжок між краєм нижнього ярусу і основою другого треба чимось заповнити. Тут варто орієнтуватися тільки на свою фантазію і на поєднання кольорів обгорток. Підійдуть і шоколадні яйця, і різнокольорові драже (оскільки вони без обгорток, їх приклеюють на цукровий сироп), і навіть маленькі жувальні гумки. Основу другого ярусу найкраще зробити з тонких шоколадок або з невеликих батончиків. Вони легші, ніж сік або печиво, тому перев'язувати стрічкою їх не треба. Якщо планується третій ярус, то його можна зробити, наприклад, з льодяників на паличках. Їх ставлять в пінопласт або флористичну губку, приклеюють на картонну основу торта і декорують на свій розсуд.
Чим прикрасити такий торт? З їстівного декору варто звернути увагу на різнокольоровий жувальний мармелад, повітряні цукерки «Рафаелло» в прозорій упаковці, маленькі «безешки», цукати, горішки в глазурі та ін. А також прикрасами можуть стати стрічки, свічки, паперові квіти, мішура, кольорова фольга, намистини та інше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті