Feedback

Фігури з цукерок у подарунок

03.08.2018 413

Шоколадні, карамельні, іриски - цукерки вважаються найбільш універсальним матеріалом для виготовлення подарунка. Адже навіть якщо у них немає фантика, його можна виготовити самостійно з паперу з потрібним малюнком і отримати подарунок певного кольору. Що ж можна змайструвати з цукерок, яку форму надати солодкому презенту? Часто зустрічаються «цукеркові» машинки, кораблі, фрукти, казкові герої і просто букети. Роблять їх, як правило, на твердій основі, приклеюючи на неї цукерки.
Одна з найскладніших, але разом з тим і найоригінальніших виробів - будиночок. Його доречно вручати на новосілля або на весілля в якості додаткового подарунка. Але підійде такий сюрприз і на інші свята. Як «побудувати» цукерковий будинок? Для початку треба запастися солодощами прямокутної і квадратної форми в фантики. Добре, якщо вони будуть досить щільними. Обов'язково потрібно подумати, що буде основою будинку - картонна коробка або кілька плиток шоколаду. У будь-якому випадку повинен вийти куб, який і буде декоруватися цукерками. «Стіни» найкраще обклеювати так, щоб вийшло подібно цегляній кладці. На «фундамент» підуть квадратні цукерки, а дах варто зробити похилим і приклеїти на нього ласощі один під інший - так вона буде схожа на черепицю. Доповнити споруду можна дверима і лавкою з шоколадної плитки, трубою з льодяника і т.п. Взагалі, не тільки будиночок роблять з квадратних цукерок. Такий матеріал підійде для будь-яких виробів з кутами: машин, паровозів, літаків, танків, башточок і т.п. А якщо треба зробити щось кругле, то і цукерки знадобляться круглі, але з плоским низом, щоб зручніше було приклеювати їх.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт