Feedback

Корисне для дому та офісу у подарунок

02.08.2018 49

Деякі речі підійдуть для оформлення як житлового приміщення так і офісного. Хоча при цьому найчастіше вони будуть виконані в різному стилі. Вибирайте в якості такого універсального презенту щось нейтральне:
Годинники. Необхідні і на роботі, і в передпокої квартири або в холі будинку, щоб нікуди не запізнитися, і на кухні, щоб стежити за часом приготування страв. У вітальні зазвичай розміщують настінні, підлогові або настільний годинник. А в спальні найбільше знадобляться годинник з функцією будильника.
Дзеркало. Застосовується не тільки за своїм прямим призначенням, але і для візуального зміни обсягу і форми простору, і просто як прикраса. Всілякі світильники. Джерела освітлення створює простір: люстра, бра, настільні лампи включаються окремо і разом. Для робочого приміщення правильно організований світло - взагалі перша справа. І вдома без хороших світильників важко створити затишок і комфорт. А в спальній кімнаті нічник декорує приміщення вдень ​​і дає мінімально необхідного світла - вночі.
Ширма - теж часто потрібна річ. Її використовують, коли хочеться заховати те, що не варто показувати гостям або відвідувачам. Або коли приходить час переодягнутися непомітно для сторонніх очей. Крім того, ширма може стати помітним і навіть яскравим елементом декору. Такі потрібні в побуті речі, при хороших якостях, іноді служать не тільки десятиліттями, а й протягом життя декількох поколінь. Так що в будинку, де простір прикрашено вашим подарунком, завжди будуть тепло згадувати про вас.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт