Feedback

Букет для нареченої ручної роботи в подарунок

23.07.2018 727

Якщо ви в змозі допомогти нареченій з одним з основних атрибутів свята - букетом, це і стане чудовим подарунком з вашого боку. Причому, якщо наречена згодна і це відповідає стилю весілля, букет може бути виконаний не тільки з квітів:
Флористична композиція. Для тих, хто вміє працювати з квітами і рослинами. Головне - замовте свіжі квіти, адже весільний день довгий, а букет повинен витримати його від початку і до кінця.
Букети з фруктів, овочів і квітів. Ці незвичайні композиції стануть яскравим акцентом у весільному образі нареченої. Букети з прикрас, страз і стрічок. Такий варіант ідеально підійде для «гламурної» весілля. Букети з квітів, зроблених з холодного фарфору або інших штучних матеріалів. Таку композицію, створену руками професіонала, не відрізнити від справжньої, але зате вона збережеться на довгі роки вперед. Букети роблять і з черепашок, шишок, колосків. Їх можна зшити, зв'язати або навіть створити з бісеру. Але ви повинні бути в змозі зробити це якісно. І не забудьте про бутоньєрці нареченого, вона повинна поєднуватися з композицією нареченої.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💍Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт