Feedback

Печиво на Хеллоуїн

13.07.2018 485

Одне з найпростіших в приготуванні рецептів солодощів - печиво. Кілька штук, оформлені в красивий пакетик або коробочку, будуть хорошим подарунком на Хеллоуїн. Щоб презент вийшов ефектним, зверніться до одного з наступних рецептів: «Пальці відьми». Для приготування цього печива вам потрібно пісочне тісто, мигдаль і варення (полуничне або малинове). З охолодженого тіста сформуйте палець, на його кінець прикріпіть мигдаль, трохи вдавлюючи його. Сформуйте суглоб пальця і ​​складки на ньому. Заготовки викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані 2-3 см один від одного. Запікайте в духовці при температурі 165 градусів протягом 15-20 хвилин. Після того як печиво охолоне, можна вимазати його червоним варенням. Виглядає воно ефектно, а робиться нескладно.

«Очі монстра». Таке печиво навіть не доведеться пекти, робиться воно дуже просто. Для нього необхідні готові печива з білою прошарком (наприклад, «Oreo») і шоколадні «M & Ms». Відокремте верхню частину печива, на білому прошарку зробіть «райдужку очі» з різнобарвного кондитерського гелю і зверху помістіть шоколадний «M & Ms».
«Гарбузовий Джек». Для цього печива потрібно пісочне тісто. Його необхідно розкачати, вирізати кружальця. Половину кружечків залишити рівними, на інших вирізати пику «Гарбузовий Джек». На рівний кружечок викладіть гарбузову начинку (подрібнене в блендері пюре з цукром і борошном) і зверху накрийте кружечком з вирізаною пикою. Запікати при 180 градусах 7-10 хвилин. Якщо ви маєте хоча б незначні художні навички, у вас без додаткових зусиль вийде намалювати будь-який страшний малюнок на імбирні пряники за допомогою різнокольорової глазурі або мастики. Дуже добре виглядатимуть зображення привидів, кажанів, черепах з кістками, мітли і капелюхи відьми, павук на павутині і різних монстрів.





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт