Feedback

Парні подарунки

12.07.2018 548

Подарунки бувають матеріальними або нематеріальним. Причому матеріальний презент можна зробити своїми руками або ж купити в магазині. Другий варіант у багатьох відношеннях простіший і зрозуміліший. Так що ж відповідно пропонують сьогодні магазини:
Рукавиці для закоханих. Такий парний подарунок особливо актуальний в зимову пору року. Ці рукавиці є комплект з трьох штук: однієї великої загальної та двох окремо для кожного. Загальна рукавиця потрібна для того, щоб триматися за руки і відчувати тепло один одного навіть у найлютіші морози.
Парні речі. Футболки, толстовки, светри, піжами, шапки, шарфи - всі ці предмети одягу, виконані в одному стилі, з однаковим або доповнюючим принтом, зроблять вас ближче. І оточуючі почнуть сприймати вас як команду, як одне ціле.
Парні кружки. На кружки наносяться малюнки, що доповнюють один одного, і виглядає це дуже мило і кумедно. Написи або малюнки робляться будь-які, за вашим бажанням. Це можуть бути, наприклад, ваші коронні фрази, якими ви часто обмінюєтеся між собою.
Спальний мішок для двох. Якщо ви часто ходите в походи або просто на природу - подаруйте двоспальний мішок. Будь-яка подорож з таким спальним мішком стане романтичною.
Велосипед для двох. Якщо ви не хочете розлучатися з улюбленим навіть під час вело-прогулянки, подбайте один з варіантів велосипеда для двох. Цей транспортний засіб з двома сидіннями змусить перехожих обертатися вам услід.
Плед з рукавами для двох. Під таким пледом легко розмістяться двоє людей, вони дуже теплі і затишні, а ще незвичайні. Проявіть свою фантазію, постарайтеся зробити так, щоб ваш презент і здивував, і порадував коханого. Можливо, він буде в захваті від цілої коробки жуйки «Love is», яку ви разом буде розкривати і читати всі ці цікаві описи любові. А може, чоловік оцінить календар, зроблений спеціально для нього, з вашими фотографіями в нижній білизні. А для кого-то романтичним виявиться телескоп або проектор зоряного неба. Все залежить від темпераменту чоловіка, від його інтересів і навіть хобі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт