Feedback

Що подарувати мамі на 8 березня

06.01.2014 1459

До цього прекрасного весняного свята - Всесвітнього Жіночого Дня - залишилося всього нічого. Тому, варто вже зараз замислитися над тим, що ми будемо дарувати нашим мамам, сестричкам, подругам, коханим ... Щоб у вільний час потрібно було лише піти і купити подарунки за списком.

Як правило, сестрам і подружкам на 8 березня ми звикли дарувати що-небудь з приємних дрібниць, тоді як подарунок мамі вибирається довго і ретельно. Адже саме мамі ми зобов'язані своїм життям і всим хорошим, що з нами відбувається. Отже, що ж можна подарувати коханій мамі?

Ювелірні прикраси - це класика, яка завжди буде актуальною в якості жіночого подарунка. Подивіться, які прикраси носить ваша мама, можливо, вони всі збереглися ще з часів її молодості. Вам не обов'язково витрачатися на модні новинки, пропоновані в ювелірних магазинах. Але простий ланцюжок із золота або навіть срібла, браслетик або сережки неодмінно порадують матусю.

Не менш актуальним подарунком для жінок є духи. Як правило, наші батьки не хочуть витрачати гроші на дорогі парфуми і користуються тим, що є. Якщо ви знаєте, які запахи подобаються вашій мамі (а можливо і який-небудь конкретний аромат), відправляйтеся в парфумерний салон. Такому подаруночку мама точно зрадіє і неодмінно буде ним користуватися, адже це саме те, що вона давно хотіла, але не дозволяла собі купити! Те ж стосується і хорошої косметики, як декоративної, так і по догляду.

Небагато мам можуть дозволити собі похід в салон краси, не кажучи вже про курси спа-процедур, масажів, обгортань. А до весни такий подарунок буде більш, ніж актуальним - всілякі процедури в салонах краси допоможуть не тільки причепуритися до весни, а й освіжитися тілом і духом після затяжного періоду холодів. Від цього і настрій підніметься, і самопочуття покращиться, і додасться бадьорості і натхнення на найближчі кілька місяців!

Якщо ви не маєте стільки грошей, гарними подарунками стануть речі для будинку та затишку: махровий халат, затишний плед, красивий комплект постільної білизни, м'якенькі рушники для ванної ... можливо навіть щось із посуду. Головне купувати не черговий подарунок, а вибрати те, що мама дійсно давно хотіла. Можливо, вона любить готувати, і давно хотіла, але ніяк не наважувалася купити собі щось з посуду. Можливо, вона побачила щось красиве для дому, але не хоче витрачатися на це. Також можете подумати про мамині захоплення і подарувати що-небудь для улюбленого хобі.

Жодна жінка не відмовиться від модних обновок! Але, вибираючи небудь з одягу, вам потрібно добре знати мамин смак і розмір. Звичайно, річ завжди можна повернути й обміняти, але ж хочеться, щоб подарунок порадував маму відразу! У цьому плані навіть краще і простіше буде з аксесуарами - нова весняна сумочка, гаманець, парасолька, шарф будуть не тільки корисні, але й подарують весняний настрій.

Ну і, звичайно, не варто забувати про найголовніше - квіти. Це можуть бути як букети, так і квіти у вазонках (дивлячись, що більше любить ваша мама). Якщо мама все-таки віддає перевагу живим квітам у вазонкх, це навіть краще! Така квітка простоїть набагато довше букета і буде радувати її щодня. До 8 березня прекрасним вибором стане орхідея - дуже ніжна і вишукана квітка. Вона буває самих різноманітних забарвлень - яскравих, ніжних, кольорових, так що ви зможете вибрати ту квітку, яка ідеально підійде до інтер'єру маминого будинку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 8 Березня міжнародний жіночий день 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт