Feedback

Подарунки на 8 березня бабусі, мамі і сестрі

06.01.2014 3061

Напередодні свята всі думають про те, які подарунки готувати своїм жінкам. У всіх жінок піднесеній настрій, хочеться співати і посміхатіся, внутрішній світ наповнюється нескінченнім потоком щастя... Ось, що робить весняна пора! І бабусі, і мами, і сестри, і всі наші рідні жінки заслуговують на подарунки, нашу увагу і, звичайно ж, на красивий букет квітів!
Подарунок на 8 березня бабусі

Бабусі - це наші найдорожчі люди, які вічно дбають про нас, переживають і хвилюються. Вони завжди нас любили беззавітно, балували і дарували унікальне дитинство. Іноді їм зовсім не потрібен подарунок від нас, набагато важливіша наша любов і увага. Тому варто частіше навідуватися бабусь і просто запитати, як її самопочуття і здоров'я.

Подарунок бабусі повинен символізувати вашу турботу і любов до неї. Звичайно, їй можна подарувати те ж, що і мамі. Їй, наприклад, доставить багато задоволення путівка в санаторій або профілакторій. Якщо ваша бабуся - рукодільниця, можете подарувати їй набір для вишивання або нитки для в'язання.

Варто звернути увагу при виборі подарунка на вік бабусі. Можливо, вона ще молода особа і зовсім не схожа на бабусю. А ви добре знаєте її захоплення та хобі. Тоді вам буде набагато легше вибрати той презент, який дійсно їй сподобається, буде цінним і потрібним.

Ваші діти також можуть взяти участь у виборі подарунка. Можна зробити не тільки спільну саморобну листівку, а й картину або саморобку своїми руками. Можна також зшити фартух або красиву прихватку для кухні.
Подарунки на 8 березня мамі

Вітати маму на 8 березня - це вже свого роду традиція. Це свято не обходиться без квітів, тому живі квіти - невід'ємний атрибут цього весняного свята. Якщо ви йдете до мами в гості, ви обов'язково зможете посидіти на кухні за чашкою кави або чаю. Тому купіть що-небудь солодке до столу. Це можуть бути смачні цукерки, печиво або торт. Удвічі буде приємно, якщо ви особисто спечете для мами пиріг або торт. Це прекрасний прояв любові і турботи.

Універсальними і затребуваними подарунками вважаються креми, піни для ванн, гелі для душу та косметичні набори. Такі подарунки завжди знадобляться. Якщо ви знаєте, якою маркою косметики користується мама, подаруйте їй щось, що їй необхідно. Гарний подарунок - це парфумерія. Але для цього вам потрібно знати її улюблені парфуми або хоча б знати її смак.
Подарунки на 8 березня сестричці

Сестра - це та людина, яка росла разом з вами, поділяла і ваші радості, і горе. Ви повинні знати інтереси і захоплення своєї сестри, ви можете в чомусь бути схожі, а можете взагалі кардинально відрізнятися один від одного.

При виборі подарунка ви повинні враховувати її інтереси, можливо, у неї є якісь мрії, плани, а для їх здійснення не вистачає саме чогось конкретного... В кінці-кінців ви можете прямо у сестри дізнатися, чого б їй хотілося в подарунок , щоб не прогадати. А якщо ви плануєте зробити їй сюрприз, то покладайтеся на свою інтуїцію і фантазію. Можете попросити допомоги у мами чи чоловіка сестри.

Який би ви подарунок не дарували в цей чудовий день, головне сказати найтепліші і ніжні слова. Вони не повинні бути прочитані з листівки або знайдені похапцем в інтернеті, а повинні бути сказані легко і просто, від щирого серця!

Пропонуємо Вам переглянути розділ 8 Березня міжнародний жіночий день 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт