Feedback

Іграшки у подарунок для малюка

13.06.2018 468

Іграшки для малюка - один з основних варіантів подарунків для новонародженого. Ваш презент буде досить доречним вибравши іграшки у подарунок. Діти ростуть дуже швидко, і через місяць-другий подарована вами річ може захопити дитину і подарувати мамі необхідні хвилинки відпочинку. Іграшки, які чудово підходять для подарунка на народження хлопчика.
Мобіль, який вішається над ліжечком. Для хлопчика можна вибрати космічний сюжет, тварин або транспорт в якості підвісок.
Розвиваючий килимок. Варіацій таких килимків безліч. Краще, якщо це буде не маленький килимок яскравого забарвлення або з чорно-білими малюнками. Розвиваючі бортики в ліжечко. Можна використовувати бортики для того, щоб розвісити розвиваючі іграшки. Наприклад, оригінальну на замовлення книжку-розкладачку з чорно-білими малюнками. Саме чорно-білі зображення допомагають малюку розвинути зір.
Брязкальця. Вибирайте ті, що зручно тримати в маленькій ручці, з екологічних матеріалів, найкраще із дерева. Якщо вам хочеться подарувати щось унікальне, замовте в одній з майстерень персоналізовану іграшку ручної роботи. Це може бути гризун з ялівцю у вигляді машинки, з гравіровкою імені дитинки і дати народження. Або м'яка іграшка з вишитими на ній ініціалами маленького власника.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на хрестини, в якому знаходиться 74 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт