Feedback

Аксесуари для винороба

08.06.2018 540

Для винороба відмінно підійде у подарунок набір, в який входять якісний штопор, пробки для бутлів, термометр і т. п. У подарункових відділах і винних магазинах можна знайти знайти досить багато цікавих аксесуарів:
Спеціальний винний термос, який збереже потрібну температуру білого або червоного напою.
Винний келих, який тримає температуру і не дає вилитися вмісту.
Таблицю сполучуваності вин і їжі, яка регламентує вживання білих, червоних, сухих та ігристих напоїв з тими чи іншими продуктами і стравами.
Камені для охолодження, що містять спеціальний рідкий холодоагент, який дозволяє замороженому каменю швидко остудити вміст келиха, не розбавляючи його водою від талого льоду.
Аератор для вина. Це насадка, яка вставляється в горлечко пляшки. Проходячи через аератор, вино декантирують, тобто насичується киснем, з нього фільтрується осад. Завдяки пристрою, після наливання на шийці пляшки не залишається крапель. Декантирувати вино можна навіть в звичайному графині. Але аератор зручно використовувати поза домом, коли під рукою немає справжнього декантора. Комплект з фартуха з нарукавниками ніколи не завадить: виробництво вимагає постійної акуратності. Валіза для перенесення винних бутлів. Винороби надають великого значення транспортуванні результату своєї праці. Тут має значення не тільки температура, при якій продукт перевозиться, а й ступінь захищеності дорогоцінної пляшки від інших зовнішніх впливів: світла, струшувння, ударів тощо. Навряд чи винороб залишиться байдужим до подарунків, які мають таке безпосереднє відношення до предмету його пристрасті. Подаруйте йому це задоволення - і побачите, як буде радісно йому на душі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт