Feedback

Подарунки, зроблені своїми руками для перекладача

05.06.2018 874

Якщо ви володієте будь-якими талантами - спробуйте зробити що-небудь своїми руками. Вибір презенту залежить від того, що ви вмієте робити. Можливі варіанти рукодільних подарунків:
обкладинка для паспорта, виконана з тканини, шкіри або паперу. Якщо людина багато їздить у відрядження, то така обкладинка допоможе захистити паспорт, від псування.
Тематичний торт або інші солодощі. На солодкому подарунку можна зобразити атрибути професії перекладача: словники, іноземний текст на солодощах. Або ж покажіть на торті країну, з мовою якої так близько знайомий колега.
Фотоальбом або записна книжка ручної роботи. У разі якщо ви робите презент «з нуля», можна зробити його повністю персоналізованою. На обкладинці записної книжки розмістіть зображення вподобаних колегою місць або цитати з улюблених його творів, внутрішню частину книжки оформите таким чином, щоб було зручно робити записи на двох мовах. Подарунок, зроблений своїми руками, цінний тому, що унікальний і робиться з натуральних матеріалів, спеціально підібраних для цього випадку. Крім того, річ, створена вами для конкретної людини, буде відображати почуття по відношенню до нього. Навіть невеликий сувенір, зроблений з турботою і подарований з любов'ю, буде набагато приємніше стандартного подарунка, купленого в магазині.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день перекладача 2024, в якому знаходиться 25 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт