Feedback

Корисні презенти для перекладача

05.06.2018 630

Звичайно, що перекладач зрадіє тим подарункам, які стануть в нагоді в його роботі. Запитаєте у колеги, що б могло допомогти йому в його професійній діяльності. Раптом йому хотілося б отримати щось таке, що вам би і в голову не прийшло. Якщо ж колега сам вагається з вибором, розгляньте один з наступних універсальних варіантів:
спрощена сумка, зручна і містка - для поїздок і тієї стоси документів, яку зазвичай доводиться возити з собою перекладачам.
Нотатник або блокнот. Робити записи, помітки, складати графік зустрічей можна і в телефоні, але більшість людей все одно віддають перевагу паперовим варіанти. Записну книжку можна персоналізувати, замовивши гравіювання. Візитниця. Футляр для візиток підберіть креативний, відповідний спеціалізації людини. Наприклад, у вигляді Ейфелевої вежі для того, хто перекладає з французької, або із зображенням поля тюльпанів для того, хто переводить з голландського. Якщо у людини немає поки візиток, замовте йому їх дизайн і друк.
Корисні гаджети. Електронна книга, планшет, бездротова гарнітура, принтер, клавіатура або будь-який інший електронний пристрій, який стане в нагоді в роботі. Хороший варіант - ультралегкий ноутбук. Ще краще, якщо дозволяють фінанси, подарувати путівку в ту країну, мовою якої говорить колега. Занурення в атмосферу, в культуру країни, спілкування з корінними жителями дасть новий імпульс в роботі перекладача, надихне його і підтримає в прагненні розвиватися.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день перекладача 2024, в якому знаходиться 25 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт