Feedback

Корисні ласощі в подарунок

01.06.2018 656

Якщо вам хочеться вручити щось в руслі загальноприйнятих традицій, але, з вашої точки зору, більш корисне для здоров'я, ніж міцні напої і шоколад, а заодно і оригінальніше, то можете зупинитися на інших презентах:
Фрукти. Екзотичні або сезонні. Їх можна оформити і у вигляді букета, і укласти в красивий кошик. Припустимо поєднання з іншими презентами - в залежності від відомих вам переваг адресата. Не забудьте нагадати, що фрукти піднімають настрій і допомагають виробленню серотоніну, ендорфіну і допаміну - природних помічників в протистоянні фізичного болю.
Набір чаїв. Упаковка навіть поширених сортів у подарунковому варіанті виглядає більш ніж гідно. У вас є ще вибір між загальновідомими напоями та такими, більш рідкісними, як, наприклад, аргентинський мате, трав'яні чаї та збори. При даруванні такого подарунка також можна цікаво висловитись і сказати що хороший чай в деяких випадках дозволяє забути про фізичний і душевний біль і не гірше медичного наркозу.
Продукти бджільництва. Мед, перга і інші продукти не тільки приємні на смак і володіють неповторним ароматом. Кому ж, як не лікарю, знати, що вони надзвичайно корисні для здоров'я? А якщо ще згадати, що бджолина отрута навіть застосовується в якості природного знеболюючого при радикуліті, хворобах суглобів і при варикозному розширенні вен, то медовий подарунок анестезіологу набуде абсолютно особливого сенсу. Тільки вам вирішувати, чи хочете ви зупинитися на традиційних презентах, або все ж вирішили проявити фантазію і турботу про здоров'я лікаря і зробити невеличкий відступ від загальноприйнятих правил?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день анестезіолога 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт