Feedback

Що не варто дарувати чоловікові, який виходить на пенсію

17.05.2018 730

Вибір презенту чоловікові, що виходить на пенсію багато в чому залежить від індивідуальних особливостей людини, специфіки його роботи, ступеня довіри і душевності відносин, що встановилися в колективі. Однак є такі подарунки, які не варто дарувати незалежно від усіх цих факторів. До таких презентів відносяться:
Все, що нагадує про вік. Чоловіки пенсійного віку часто відчувають себе молодше за свої роки і не дуже зрадіють згадками про їх похилий вік. Тому не варто дарувати тонометри, ліки, тростини та інші речі, що нагадують про старість і хвороби. Ультрасучасні гаджети та інші новомодні речі. Такі презенти також можуть засмутити пенсіонера (якщо він, звичайно, не шанувальник суперсучасних пристроїв). Якщо людина не розбирається в різних новинках, то такі подарунки можуть тільки засмутити».
Косметика і парфуми. Ця категорія презентів безумовно не підходить для такої важливої ​​події.
Побутові прилади: чайники, праски, пральні машини, мультиварки і так далі. Такі подарунки більше підходять жінкам, та й до того ж це зайве нагадування про те, що, крім як вирішувати побутові питання, людині нічого і не залишається на пенсії. Коли будете говорити тост або вітальну промову, постарайтеся уникати формулювань, які можуть образити. Наприклад, «Ось і настала Ваша довгоочікувана пенсія». Навіть якщо ви нічого поганого не маєте на увазі, людина цього може не зрозуміти. Люди у віці часто бувають дуже недовірливі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт