Feedback

Що подарувати жінці що йде на пенсію

16.05.2018 942

Основними презентами для жінки, яка збирається на пенсію, стануть ті, що будуть згодом нагадувати про робочі будні, колег за вагомий особистий внесок, який людина внесла в загальну справу. Виберіть один з наступних варіантів:
Прикраси, що символізують професію людини. Можна знайти брошки, сережки і кулони у вигляді символів різних професій. Стоматолога потішить брошка у вигляді зуба, акушера - кулон із зображенням лелеки, вчителю - прикраса у вигляді книги. Жінці завжди приємно отримувати прикраси в подарунок, а ювелірні вироби, які символізують професії, стануть ще й своєрідним нагадуванням про роки роботи і успіху, якого досягла людина на професійній ниві. Портрет по фото на полотні або постері. Нагородна статуетка або медаль «Експерт у своїй професії». Кожній людині приємно, коли його заслуги оцінені по достоїнству. Красива статуетка або медаль з унікальним дизайном і пам'ятним написом буде нагадувати жінці про те, що на роботі її цінували і поважали. Панно з малюнком зі страз «Swarovski» або посуд (наприклад, чайні склянки з підстаканниками з благородних металів) в тематиці професійної діяльності. Наприклад, з малюнком у вигляді медичних інструментів, «Чаші Гіппократа» або «палиці Асклепія» для лікаря. Можна знайти такі сувеніри в подарункових магазинах або зробити на замовлення. Якщо ваша колега дуже переживає про те, що доведеться розлучитися зі своєю роботою, і є хорошим фахівцем у своїй галузі, то запропонуйте їй (за погодженням з керівництвом компанії) почесну посаду «Радника з робочих питань». Тільки це має бути не просто жартівливе призначення. Можна залучати і далі цінного співробітника на пенсії в якості експерта, для навчання персоналу, читання лекцій і так далі. Ні для тих, хто повністю був занурений в свою професію, кращого подарунка, ніж затребуваність і можливість хоч іноді бути корисною на своєму колишньому місці роботи.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт