Feedback

Рукоділля і вироби у подарунок для дітей

16.05.2018 619

З раннього дитинства, незалежно від статі, майже всі діти люблять вишивати. А зараз з'явилося стільки всіляких технік, що очі розбігаються. Якщо ви хочете зробити подібний подарунок з приводу чи без приводу, то просто обдзвоніть дитячі творчі центри та виберіть відповідні майстер-класи. Можна взагалі скласти розклад і розпланувати такі корисні подарунки на місяць або цілий сезон, щоб у дитини була можливість вибору в подальшому того, що йому подобається чи чим займається.
Для 2-4 років вже підійдуть заняття з: малювання, аплікації та пластілінографіі (аплікація з пластиліну);
ліплення з пластиліну і солоного тіста;
виробам з природного матеріалу.
Дітей 4-7 років можна запросити на заняття з: техніки ербу, яку дуже нагадує «малювання молоком», коли на поверхні рідини довільно наноситься фарба, орнамент коригується зубочисткою і пензликами, а потім вигадливий малюнок переноситься на аркуш паперу, яка занурюється в рідину;
з різних видів плетіння та в'язання: від традиційних макраме, гачка і спиць - до плетіння з гумок і стрічок;
по виготовленню гелевих свічок або гігантських «довгограючих» мильних бульбашок;
з розпису вітражів або глиняних іграшок.
Для школярів 7-10 років і старше є майстер-класи з: миловаріння і виготовлення сувенірів з кольорового піску, який заповнює скляну прозору тару шар за шаром, різними кольорами;
по ліпленню картин і валяння декоративних виробів з вовни;
по створенню фігур 3D за допомогою спеціальної 3D-ручки;
по батику, тобто розпису по шовку;
по конструюванню, фізики та робототехніки - особливо популярним сучасним напрямкам. Варіантів занять багато. На творчі зустрічі для різновікових дитячих колективів можна запрошувати різних фахівців: від кулінарів - до фокусників.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт