Feedback

Перезавантаження для психолога в подарунок

11.05.2018 476

Працюючи з клієнтом, психолог, як губка, вбирає його емоції і переживання, часто проектуючи його почуття на себе. Тому йому часом просто необхідне перезавантаження.
Для того щоб відпочинок пройшов особливо продуктивно і з користю, ви можете передбачити в якості сюрпризу: розслаблюючі процедури в СПА;
квиток в театр, оперу, на балет за участю відомих артистів;
незвичайні екскурсії по рідному місту або тур вихідного дня в іншу місцевість;
відвідування різноманітних майстер-класів, які пов'язані з професією: кулінарних, дизайнерських, рукодільних, по догляду за собою;
екстремальні розваги - від стрибка з парашутом до поїздки на аквабайку;
сеанс стрільби в тирі або на полігоні з вогнепальної зброї, лука або арбалета.
Такі сюрпризи допоможуть скинути тягар накопичених негативних емоцій і налаштуватися на новий продуктивний етап роботи. Вибираючи подарунок для психолога, пам'ятайте, що він звичайна людина зі своїми емоціями і переживаннями, який теж втомлюється і щиро радіє, коли його робота приносить свої плоди. Тому в його професійне свято просто подаруйте презент, підсиливши його теплими і щирими словами. А подарунок що стосуються професійної діяльності, краще залишити на потім.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всеукраїнський день психолога 2024, в якому знаходиться 25 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт