Feedback

Для педіатра приємні сувеніри

04.05.2018 2103

Якщо вам хочеться зробити щось особливо приємне для дитячого лікаря, тоді подаруйте щось особисто для людини. Такий презент може і не нести практичної користі, але приносити задоволення лікарю. Вибір такого сувеніру залежить від віку і статі лікаря. Ось кілька ідей приємних сувенірів, які можуть сподобатися педіатра:


прикраса в медичному стилі для педіатра-жінки. Серед таких прикрас: кільце-фонендоскоп з перлиною, кулон зі стразами Swarovski у вигляді немовляти.
шаль для жінки-лікаря у віці. Педіатру доводиться часто ходити на виклики, і теплий шарф може врятувати від вологої погоди. Та й в кабінетах на прийомі часто буває прохолодно.
Кружка або футболка з написом «Кращий дитячий лікар».
Чайна пара або чайний сервіз. Красивий посуд в подарунок жінці-педіатра, так само як і інші речі для дому, завжди актуальні для будь-якого свята.
Сертифікат на відвідування спа-салону (для молодого лікаря) або на відвідування масажиста (для старшої жінки).
Квитки в театр або на концерт. Квитки варто дарувати, якщо ви знаєте про вподобання людини. Наприклад, ви знаєте, що він або вона слухає оперу або любить ходити в драматичний театр. Якщо ви досить давно знайомі з людиною і знаєте про якісь його захоплення, подаруйте щось пов'язане з ними. Наприклад, новий екземпляр в колекцію статуеток або набір для вишивання, або книгу про садівництво.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт