Feedback

Смачні презенти для педіатра

04.05.2018 450

Педіатрів часто обдаровують шоколадом, настільки часто, що навіть всі члени їх сім'ї вже не можуть чути про шоколад.
Однак це не означає, що не варто дарувати їстівні презенти. Дуже навіть варто, особливо до якихось свят, наприклад, до Нового року або до дня народження лікаря. Смачний презент буде доречним до святкового столу і заощадить сімейний бюджет дарувальнику.

Фруктовий кошик. Такі подарунки виглядають дуже красиво, їх часто прикрашають квітами і різними елементами декору. Дитячому лікарю, як нікому іншому, відомо про користь вітамінів що містяться в фруктах.
Подарунковий набір продуктів. Його можна зібрати самостійно або купити готовий в магазині. Краще, якщо він буде складатися не з солодкого набору, а з різних продуктів до столу: м'ясна нарізка, сир, делікатеси, оливки і так далі.
Набір чаю або кави. Якщо ви знаєте, що любить пити ваш колега то - поповніть запаси його улюбленого напою.
Набір «Комора здоров'я». Особливо актуальний в осінньо-зимовий період. Туди можуть входити різні корисні для здоров'я продукти, приміром, трав'яні збори, мед, кедрові і інші горішки, настоянки на травах.

Звичайно ж, ви можете подарувати і солодощі. Головне - не купуйте магазинні коробки цукерок. Адже варіацій солодощів існує безліч, щось ви можете зробити і самостійно, коли вмієте. Це може бути тематичний тортик, печиво, набори макарун і навіть корисні солодощі з сухофруктів, меду і горіхів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт