Feedback

Що подарувати на рік відносин хлопцю

27.10.2013 3751

Звичайно, подарунок повинен бути пам'ятним і цінним, наприклад дві чайні пари, виготовлені на замовлення з спільної фотографією як малюнка. Тепер чаювання стане дуже приємним і наповниться спогадами навіть за відсутності однієї половинки.



Хороша запальничка з гравіюванням «Улюбленому хлопцю», «З любов'ю назавжди» та іншими варіантами, - теж відмінний варіант презенту, якщо хлопець палить. Запальничка завжди буде при ньому, а значить він згадуватиме про вас дуже часто.
Що подарувати на рік відносин хлопцю
Пам'ятайте, що шлях до серця чоловіка лежить через смачно приготований вечерю. У тому випадку, якщо ви не можете з ряду причин піти в кафе чи ресторан, щоб відзначити річницю відносин, організуйте це свято самостійно. Приготуйте смачну вечерю або просто замовте суші з доставкою. По дорозі загляньте в магазин і купіть шампанського, полуниці та вершків. Не забудьте про красивий нижній білизні, яке обов'язково стане в нагоді після вечері ...

Пам'ятним подарунком буде брелок для ключів, зображає пристрасне серце. Можливо ви зможете придбати срібний брелок, що зробить його ще більш цінним. Серце - один з варіантів для форми, якщо ви знаєте його улюблену символіку або у вас є спільне захоплення, то придумайте щось незвичайне і символічне для відносин, щоб кожен раз поглянувши на подарунок, хлопець посміхнувся і згадав про вас.
Що подарувати на рік відносин хлопцю
Думаючи, що подарувати на рік відносин хлопцю, проявіть ініціативу і купіть квитки на найближчу базу відпочинку або в аквапарк, проведіть день разом весело і цікаво. Увечері відзначите свято в місцевому кафе або ресторані.

Не забудьте зробити пам'ятну фотографію і потім подаруйте її хлопцю, вставивши в красиву рамку, або замовте кухоль і тарілку з таким цікавим зображенням. Тепер він згадуватиме про вас ще частіше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих💕, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт