Feedback

Корпоративні подарунки на День енергетика

21.12.2018 1754

Корпоративні подарунки найчастіше на професійні свята дарують працівникам відповідних підприємств їх керівництво, партнери, колеги та клієнти. Такі подарунки називаються корпоративними. Зазвичай дарують всім співробітникам однакові подарунки. Для працівників підприємств енергетичної промисловості в якості корпоративних подарунків може виступити:
Енергетичний набір з різних видів чаю, що додають енергію (мате).
Подарунковий набір «Батарейка», що складається з декількох сортів міцної кави, імбирного печива і тростинного цукру.
«Баночка енергетичного напою» - набір для приготування мексиканського напою бадьорості, що складається з какао, перцю чилі, цукру і меду.
Подарункова корзина «Природна енергія». В такий кошик можна скласти з різних, але корисних і смачних натуральних продуктів набір, таких як кедрові або волоські горіхи, сушені ягоди і сухофрукти, тайговий мед або бальзам на травах.
Набір шоколаду для енергетиків: всередині красиво оформленої коробки різні шоколадки з зображенням лампочки, атома, батарейки, вольтметра і інших зрозумілих працівникові цієї сфери символів.

Корпоративні подарунки зазвичай брендують, замовляючи для них індивідуальну упаковку з привітаннями з приводу професійного свята. Такі подарунки не повинні бути дорогими, але дрібнички або з використанням рекламних сувенірів на кшталт календарів і блокнотів теж не порадує працівників. Постарайтеся знайти баланс між вартістю презенту, його потрібністю та оригінальністю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День енергетика 2023, в якому знаходиться 283 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Корпоративні подарунки на День енергетика

    Корпоративні подарунки на День енергетика

    Корпоративні подарунки найчастіше на професійні свята дарують працівникам відповідних підприємств їх ... 1752

  • Інженер з охорони праці

    Інженер з охорони праці

    Інженер з охорони праці відповідає за дотримання норм безпеки на ... 2943

  • Інженер-еколог

    Інженер-еколог

    Інженер-еколог спеціалізується на дослідженні і вивченні навколишнього середовища, аналізі отриманих даних, пропозицією заходів щодо зменшення шкоди ... 1397

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт