Feedback

Що подарувати редактору: актуальні подарунки

25.04.2018 781

Кабінет редактора - це відображення його господаря. І від того, яка там обстановка, багато в чому залежить успішність робочого процесу. Ви можете посприяти тому, щоб інтер'єр кабінету тішив вашого колегу, і численних його відвідувачів, які з першого погляду могли визначити, що перед ними висококласний професіонал, впевнений в своїх силах. Вручите для цього:

Картину в гарній рамі - від абстрактної композиції до портрета колеги.
Якщо колега трудиться в редакції друкованого видання, можна вручити йому перший випуск цього видання, помістивши в рамку.
Екзотична рослина в горщику - квітуча або вічнозелена, яка не тільки наситить повітря кабінету киснем, а й пожвавить інтер'єр в цілому.
Зволожувач повітря, який обов'язково поліпшить мікроклімат в кабінеті.
Кілька яскравих диванних подушок, якщо в кабінеті є диван.Такий подарунок додасть фарб і розбавить нудний офісний стиль.
Годинники - відмінний варіант прикрасити робоче місце редактора. Залежно від того, де працює колега, його дизайн може відрізнятися - від строгих лаконічних форм до божевільних годинників в стилі Сальвадора Далі.
Такі невеликі «фішки» наділяють робоче місце певним характером і дуже індивідуалізують його.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День журналіста України 2024, в якому знаходиться 36 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт