Feedback

Що подарувати на ювілей фірми

27.09.2013 5447

Чудовий презент - екзотичну тварину для директора. Таким може бути папуга ара, тарантул або скорпіони, лемур або інша живність, в залежності від його переваг. Цілком імовірно, керівнику більше до душі персидський кіт або мініатюрна собака дуже дорогий породи.

Люди, запрошені на ювілей, мають важливість для самого підприємства. Серед них зустрічаються директора інших фірм, власники магазинів, салонів краси і так далі. Кожен з цих людей може подарувати абонемент, VIP карту на отримання наданих ним послуг. Наприклад, велику знижку на оптовій овочевій базі, де закуповує товар директор ресторану, разом із золотим помідором на блюдце в якості пам'ятного подарунка.

Чудовий презент для будь-якого директора - портрет на повний зріст. Він може бути намальований знаменитим художником, наприклад, Нікасом Сафроновим, який володіє світової популярністю серед відомих діячів політики, кіно і мистецтва.

Що подарувати на ювілей фірми, як не виступ зірки на великому банкеті. Зірка - це не тільки співаки, але й відомі гумористи і резиденти нашої країни. Павло Воля, Гарік Мартиросян, Олена Воробей та інші представники гумористичного жанру стануть веселою доповненням до будь-якій вечірці.

Твір мистецтва, наприклад, оригінальна картина, буде дуже цінним подарунком для будь-якої фірми. Адже таке придбання завжди є цінним капіталовкладенням, мають свою вартість на світовому ринку.

Не обмежуйтеся стандартними ідеями, шукайте ексклюзивний і оригінальний підхід при виборі подарунків на настільки важливий захід. Хто знає, можливо, вам такі зв'язки будуть украй корисні найближчим часом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення колегам на ювілей, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Що подарувати на ювілей фірми

    Що подарувати на ювілей фірми

    Якщо фірма святкує свій ювілей, значить, за її плечима чимало досягнень, які потрібно оцінювати по достоїнству. Це свято важливий насамперед для керівника підприємства, оскільки більша частина відповідальності лежить на ньому. Звичайно, така подія гідно найвищих похвал, ... 5445

  • Що подарувати начальниці

    Що подарувати начальниці

    Іноді здається, що вибрати подарунок жінці - шефу - практично нездійсненна місія. Але не варто панікувати завчасно! Можливо, вам допоможуть прості правила вибору подарунка для жінки-шефа. Квіткове Правило: квіти повинні бути і крапка! Неважливо, що на покупку подарунка для ... 5225

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт