Feedback

5 листопада — Всесвітній день чоловіків

20.04.2017 1600

Всесвітній день чоловіків або Міжнародний чоловічий день (World Men's Day, International Men's Day) на пострадянському просторі стали святкувати з ініціативи колишнього президента СРСР Михайла Горбачова.
Саме завдяки Михайлу Горбачову з чоловічою дискримінацією було покінчено, і світова громадськість стала відзначати Всесвітній день чоловіків. Ініціативу колишнього президента СРСР Михайла Горбачова підтримали Віденський магістрат, відділення ООН у Відні і ряд інших міжнародних організацій.
Вважається, що День чоловіків встановлено як компенсація 8 Березня, жіночого дня. Проте відзначення цього свята значно поступається 8-березневому розмаху. Але сподіваємося, що незабаром це свято теж стане масовим.
Бажаємо вам непохитної сили волі, мужності та міцного здоров'я! Як подарунок цього дня чоловіки чекають перш за все жіночої уваги. І добре, якщо жінки з радістю готові її приділити.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ogo





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт