Feedback

Подарунки за знаком зодіаку

14.03.2017 886

Подарунок Овну
Приймаючи подарунки, Овен часто відчуває незручність, йому відразу хочеться віддячити ще більшим подарунком. Тому краще цю процедуру робити несподівано і з сюрпризом. Бажано, щоб подарунок був персональним, що підкресліть значущість і неповторність Овна. Він оцінить широту душі, яку дарувальник вклав у подарунок. Йому дуже важливий сам по собі факт, що про нього згадали і вирішили зробити приємне, і вже цього буває досить. Сюрприз і несподіванка — ось головне, що порадує Овна. Вартість і матеріальність подарунка взагалі неважлива. Іноді дзвінок по телефону з музичним супроводом, вірші в конвертику або просто букетик пролісків доставлять йому величезну радість. Також це може бути оригінальний виріб з металу або щось загадково вогняне, таке як, наприклад, свічник разом зі свічками у поєднанні з ароматними маслами і приємними запахами, які допоможуть Овну трохи розслабитися і побачити світ більш романтичним.

Подарунок Тельцю
Практична натура Тельця жадає цінного подарунка, хоча найбільше він оцінить широту вашої душі, уважність і чуйність щодо себе. Подарунок може бути одночасно загадковим або містичним, приховуючи в собі деяку магічну енергію. Якщо це талісмани, то тільки ті, які дають величезну енергію для практичної діяльності.

Подарунок Близнюкам
Близнюкам дуже важливо, щоб подарунок звалився на них як сніг на голову. Їх цікавить усе, так що просто немає сенсу перераховувати варіанти. Грошова цінність подарунків також може мати крайні значення, від найдешевших до найдорожчих. На Близнюків наводять нудьгу повсякденність і традиційність, тому, роблячи Близнюкам подарунок, уникайте нудних церемоній. Він сам — майстер слова, і вислуховувати чиїсь довгі промови для нього — стомлива справа. Іноді досить одного запального слова, дружнього поплескування і щирого погляду, щоб зробити найпростіший подарунок дорогим.
Загалом для Близнюка важливий подарунок, до якого можна доторкнутися руками. Це можуть бути і чотки з ялівцю, і браслет або перстень, які дадуть йому таємну підтримку. Бажано, щоб річ була яскравою, необхідною з практичної точки зору і престижною в очах інших. Близнюк має не сумніватися, що подаровану йому річ він зможе з гордістю демонструвати оточенню і ловити його заздрісні погляди. Це може бути і ручка із золотим пером, і письмове приладдя, а також рідкісна книга, про яку він давно мріяв. Іноді велике враження справляють різні наклейки, блискучі кульки, брелоки та інші дрібнички, які на якийсь час потішать його логічний розум і принесуть задоволення.

Подарунок Раку
Рак приймає подарунки з великим почуттям вдячності. Він тонко усвідомлює енергетику подарунка, тому вкладіть частинку своєї душі, перш ніж піднести що-небудь Раку. Добре, якщо ви будете уважні до того, що насправді потрібне Раку в даний момент життя, і самі вгадаєте його бажання. Постарайтеся, щоб цей подарунок був приємний і досить практичний, потрібний в господарстві, для дому, для сім’ї. Бажано, щоб це було щось надійне, красиве і залишалося згадкою на довгі роки.

Подарунок Льву
Здавалося б, чим можна здивувати людину, яка сидить на троні? І перше враження, що царській натурі нічого не потрібно, помилкове. Лев радіє подарунку, як дитина. Особливо якщо ви чітко уловили його настрій і подарували важливу деталь до його туалету або аксесуар для його творчості. В глибині душі він дуже хоче і чекає подарунка. Обов’язково піднесіть Льву подарунок в красивій упаковці, краще у блискучій. Сентиментальна натура Льва чекає оригінальних побажань з вашого боку, і йому дуже важливо, якими словами і побажаннями супроводжується ваш подарунок. Попри те, що Леви завжди хочуть дізнатися наперед, що їм подарують, краще тримати це в секреті. Тоді подарунок для них буде справжнім і довгоочікуваним сюрпризом.

Подарунок Діві
Незважаючи на те що для Діви вкрай важливо отримати подарунок, її скромність навряд чи дозволить їй зізнатися в цьому. Для неї дуже важливо, щоб партнер сам здогадався, що вона хоче отримати цього разу. Причому обстановка для вручення презенту має бути затишною.
Якщо вам відома давня мрія Діви, то обов’язково скористайтеся цим і подаруйте їй те, про що вона мріє. Подарунок має бути «від душі», але не обов’язково матеріально дорогим. Добре буде сприйнята, наприклад, старовинна книга, що-небудь з антикваріату або комплект письмового приладдя.

Подарунок Терезам
Для Терезів важливий яскравий і значимий подарунок, який піднімав би їх на п’єдестал. Подарунок вони приймають з великою гідністю, по-царськи. Тому якщо ви вирішили зробити Терезам приємне, то підійдіть до цього по-святковому, з усією урочистістю. Дарувати — так дарувати, інакше подарунок може бути просто непомітно викинутий, хоча при цьому Терези приймуть його з удаваною вдячністю.
Терезам підійде вишукана річ за останньою модою, яка буде оцінена в елітному товаристві. Щоб подарунок сподобався Терезам, він має бути енергетично насиченим, яскравим і таким, що запам’ятовується. Вкладіть у подарунок частинку своєї душі, глибокого розуміння і тепла.

Подарунок Скорпіону
Скорпіон, як правило, відчуває незручність при отриманні подарунка. Попри те, що будь-який подарунок Скорпіон сприйме з вдячністю і внутрішнім визнанням, навряд чи він відразу покаже вам усі свої почуття. Його вдячність проявлятиметься таємно і невеликими дозами, зате ви постійно почуватимете себе ніби під ковпаком його любові. Чутлива натура Скорпіона понад усе оцінить ваше розуміння і чуйність у виборі подарунка, особливо якщо ви розповідатимете про те, як багато пар взуття ви стерли у пошуках подарованої йому речі. Вибирайте для нього подарунок з усією відповідальністю. Обов’язково скажіть промову або напишіть привітання. Щоб Скорпіонові було приємно отримати від вас подарунок, який ні до чого не зобов’язує, подаруєте йому практичну дрібницю як доповнення до його значимих речей. Наприклад, ліхтарик для машини або, якщо це пані, то брошку до вечірньої сукні. Подарунок має бути корисним і потрібним йому, при цьому будьте оригінальні у виборі речі.

Подарунок Стрільцю
Перш ніж піднести подарунок Стрільцю, непогано б ретельно підготуватися, вивчивши його смак. На перший погляд, він ні чого не потребує, у нього усе є і його нічим не здивуєш. Проте, тримаючи певну дистанцію, Стрільці люблять сюрпризи і несподіванки. Передусім, подарунок має бути конкретним і практичним, при цьому досить модним і з оригінальною родзинкою або шармом. Краще, щоб це було щось дороге і вишукане, навіть заморське або екзотичне. Це може бути і щось з антикваріату або дорогі вироби ручної роботи в модному стилі. Наприклад, колекційна трубка з Бразилії, фарфоровий кухоль або вологодське мереживо.

Подарунок Козерогу
Для того, щоб зробити подарунок Козерогу, потрібне чуйне і глибоке розуміння того, що ж йому насправді потрібно в певний період життя. Козерог може внутрішньо турбуватися, що ж йому подарують, але, як правило, ретельно приховує це занепокоєння від оточення. Щоб подарунок порадував Козерога, він має бути несподіваним і оригінальним. Краще за все подарувати Козерогу те, що допомогло б змінити його життя на краще. Це може бути магічний талісман або камінь, який допоможе в тому напрямі діяльності, який Козерог обрав для себе. У будь-якому разі цей подарунок має бути енергетично сильним, таким, що таїть в собі містичний відтінок.

Подарунок Водолію
Водолій любить приймати подарунки. Він вважає, що йому всі зобов’язані їх робити. Він навіть може нагадати вам про те, що скоро настане дата, коли він хотів би отримати те-то і те-то. Претензії на подарунок залежать від ваших істинних дружніх стосунків. Його не цікавить, де ви візьмете гроші на дорогий подарунок, але йому буде дуже приємно отримати значимий або елітарний сюрприз. Крім того, для нього важливо, щоб подарунок оцінили друзі. Він хоче чогось витонченого, модного, але в той же час бажано, щоб цей подарунок був із родзинкою і мав таємничий шарм.

Подарунок Рибі
В глибині душі Риба хоче, щоб оточення вгадало її таємне бажання, але мовчатиме в надії, що отримає більше, ніж те, на що має право розраховувати. Тому її другу надається можливість задовольнити усі її бажання, навіть ті, які він зможе прочитати в її очах. І якщо йому це вдалося, то вдячна Риба пам’ятатиме про це все життя.
Подаруйте їй щось загадкове, але в той же час дуже корисне і значиме. Можливо, це буде талісман, загадковий амулет або просто коштовність, наскільки дозволять ваші кошти. Як правило, якщо Риба захоче отримати якийсь конкретний подарунок, вона зуміє тонко і непомітно про це натякнути.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День космонавтики 2024, в якому знаходиться 25 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: korporativus





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт